Wat als mijn kat shampoo eet? : 5 dingen die u moet weten

Er zijn meer dan 180.000 oproepen van eigenaren van gezelschapsdieren wiens honden of katten iets giftigs hebben ingenomen zoals wordt geschat in het jaar 2016; het Animal Poison Control Center van ASPCA heeft het ooit ontvangen! En dat is slechts één nationale hotline – dat houdt geen rekening met de talloze gevallen van huisdiervergiftiging die door lokale dierenartsen worden behandeld.

Katten hebben meestal geen bad nodig en willen er ook nooit een! Soms kan je kat echter erg vies worden of te dicht bij iets komen dat hij niet zou moeten doen, zoals giftige sprays en moet worden gewassen.

We weten allemaal dat katten er een hekel aan hebben om in een sopje te worden gedaan en weggespoeld, maar soms kun je er niet omheen.

En soms kunnen de shampoos (vooral menselijke shampoos) problematisch zijn voor katten als het niet goed van hun vacht wordt gewassen, maar de vraag is wat maakt shampoos een probleem voor katten?

We gaan bespreken wat u kunt doen als uw kat shampoo of de resten ervan likt en wat zijn de bijwerkingen op hun huid? Het is belangrijk om op te passen voor de bijwerkingen en voorbereid te zijn.

Wat als mijn kat shampoo eet