Waarom spint mijn kat constant? 5 absoluut verrassende redenen om te weten!

Heeft het constante spinnen van je kat je verward, verrast of nieuwsgierig gemaakt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In dit artikel zullen we zien wat precies het mysterie is achter het spinnen van onze katachtige harige vrienden.

Niets kan het warme wazige gevoel vervangen dat ontstaat wanneer je thuiskomt na een lange, vermoeiende dag op het werk en wordt begroet door het geruststellende, oneindige spinnen van je kleine harige baby. Dit onvrijwillige trillingsfenomeen van een kat levert steeds meer bewijs om de bewering te ondersteunen dat het hebben van een huisdier inderdaad van nature therapeutisch is.

Als je een dierenliefhebber bent, weet je wat ik bedoel als ik die bewering doe. De liefde die je van een dier krijgt is in alle opzichten onvoorwaardelijk zuiver.

Wist je dat: Katten in de minderheid zijn als het nummer één huisdier in de VS, een reden is dat katten geweldig werk leveren bij het verlagen van stress en bloeddruk dan veel andere huisdieren, en spinnen kan daarbij helpen.

Waarom spint mijn kat constant