Kunnen katten spaghetti eten? Uw totaalgids

Kattenouders volgen een ritueel zolang ik me herinner.  Nee, denk niet te veel na, de meesten van jullie kennen het ook.

Oké, moet ik de bubbel laten barsten en je het antwoord vertellen?

De zoektocht om onze katten te laten hebben wat we hebben en ze enkele van onze favorieten te laten proeven. Maar doen jullie mensen een stapje terug en beseffen jullie hoe ongezond en soms fataal het voor je kat kan uitpakken?

Ik ben er vrij zeker van dat je dat doet, maar ben je een aantal geldige feiten tegengekomen? Ik wed dat je dat niet hebt gedaan, dus laat me je vandaag een beetje helpen en deze hele inseminatie voor je ontvouwen.

Katten kunnen geen spaghetti eten omdat hun spijsverteringsstelsel niet bedoeld is voor dergelijke complexe voedselstoffen.  Het kan maagpijn veroorzaken die ook in een doktersbezoek kan eindigen.  Hoewel, onderzoek heeft geen fatale resultaten aangetoond van het voeren van spaghetti aan je kat.

Dus laten we toegang krijgen tot een notitieblok en pen en me volgen naar je totale gids.

kunnen katten spaghetti eten? uw totaalgids