Kunnen katten Pepperoni eten? Is het gezond voor je kat?

Pepperoni is een soort salami die voor het eerst werd gemaakt in de Verenigde Staten. Over het algemeen een combinatie van rundvlees en varkenssalami, pepperoni is een verlichte worst bereid met bonenstoofpotpaprika’s en paprika. Het vlees wordt gerijpt en aan de lucht gedroogd om het uiteindelijke resultaat te maken.

Omdat katten toegewijde carnivoren zijn, is vlees precies het voedsel dat katten echt nodig hebben. Ze leiden praktisch geen voeding af uit planten en groenten. Is salami in ieder geval een fatsoenlijk soort vlees voor katten om te eten, en zouden ze het leuk vinden?

Je hebt misschien een hapje extra pizza weggelaten als bijzaak, gewoon om gehinderd te worden door een telefoontje. Op het moment dat je terugkomt, ontdek je dat je kat de pepperoni opeet.

Zou het raadzaam zijn om u zorgen te maken? Zouden katten zelfs pepperoni kunnen eten?

Pepperoni bevat conserveermiddelen en kleurstoffen die niet zijn ontworpen voor katten om te eten. Sommigen van hen hebben het potentieel om uw kat ziek te maken. Dus hoewel een kleine hoeveelheid pepperoni niet giftig is voor je kat, is het zeker niet iets dat aan te raden is voor je kat.

Wat dacht je ervan om te zien of het OK is voor je kat om een intermitterende pepperoni-knabbel te hebben of dat dit een nietje is dat je moet verwijderen om de zorg te houden van de spanwijdte van je nieuwsgierige kat.

We zullen al uw vragen beantwoorden!

Kunnen katten Pepperoni eten