Kunnen katten oreo’s eten? Waarom zijn Oreo’s slecht voor uw kat?

Elke keer als ik mijn vrienden ontmoet en hen vraag naar dingen die ze het meest verontrustend vinden als kattenouder, is het meest gebruikelijke antwoord en ook het meest terugkerende voedsel. Over hun constante angsten over wat hun kat kan schaden, wat giftig is, en geloof me wat niet.

Ik verzeker ze altijd door de kennis te delen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, maar vandaag dacht ik waarom zou ik het niet ook onder uw aandacht brengen? Waarom niet bij elkaar zitten en een klein gesprek voeren over onze favoriete snack Oreo.

Ik kan een deel van je glimlach zien die het scherm kan doorboren en me kan bereiken, dus zonder verder geblaf, laten we je vandaag doordrenken met wat feiten geliefden.

Om de vraag eerst te beantwoorden, ja katten kunnen Oreo hebben, maar onthoud dat katten geboren carnivoren zijn en dat het voeren van zo’n suikerachtige substantie op geen enkele manier voedingsstoffen aan uw kat zou leveren.

Om hier meer over te weten te komen, moet je het scherm waarop je je bevindt vasthouden en aan de slag gaan.

kunnen katten Oreo's eten?