Kunnen katten madeliefjes eten? Kunnen madeliefjes de kat ziek maken?

Madeliefjes! Het soort planten dat ons elke keer betovert en ons verliefd maakt op de kleur en geur die ze genereren, maar hier komt de hoofdpersoon van elk leven, de prachtige katachtigen die ons altijd onderwerpen aan angsten en dit blijft ook relevant in het geval van madeliefjes.

Meestal komen we vaak planten tegen en ons natuurlijke instinct is om ze mee naar huis te nemen, maar onze katachtigen die nieuwsgierig zijn en graag alles analyseren wat in huis stapt, is een feit dat onze wilskracht schudt.

Maak je geen zorgen, vandaag heb ik een heel artikel over het onderwerp waarvan ik hoop dat het alle overpeinzingen die je hebt verzameld over madeliefjes zal stoppen.

Maar voordat ik instap, wil ik de eerste vraag beantwoorden die in je hoofd moet zijn opgekomen, kunnen katten madeliefjes eten? Nee, katten mogen geen madeliefjes eten, omdat ze hun allergieën kunnen verergeren en uiteindelijk ook hun ernstige irritaties kunnen geven omdat het een krachtige irriterende sesquiterpeen bevat.

Blijf bij je schermen, we gaan nu verder.

kunnen katten madeliefjes eten?