Is polka dot plant giftig voor katten? Hoe katten weg te houden van Polka Dot Plant?

De weelderige bloesems en bladeren van kamerplanten voegen meer schoonheid en comfort toe aan onze huizen en kantoren dan wat dan ook. Slaapkamers, toiletten, keukens en cabines, om er maar een paar te noemen… Er is geen kamer in huis die een kamerplant niet kan opleven.

Voeg gewoon licht en water toe en je hebt een oase in het interieur in de maak. Het in huis halen van planten is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar kan ook aanzienlijke gezondheidsvoordelen bieden. Sommige planten kunnen echter giftig zijn voor je katachtige vriend.

Dus, is polka dot plant giftig voor katten?

Nee, stippenplant is niet giftig voor katten. Polka dot-planten zijn niet giftig voor katten, honden en paarden, volgens de NC Extension Gardener en de ASPCA, maar als uw huisdier een stuk van de plant eet, kan ze symptomen ervaren zoals braken of diarree, wat uw maag doet als u iets eetbaars eet. Als u tekenen van ongemak ziet, neem dan contact op met een lokale dierenarts of ga naar een nabijgelegen ziekenhuis. Hoewel het niet als giftig wordt beschouwd, moeten matige symptomen worden verwacht.

Dit artikel geeft je alle informatie die je moet weten over de relatie tussen kat en stippenplant.

Polka Dot Plant giftig voor katten