Houdt azijn katten weg?

Het spreekt voor zich dat katten niet getraind kunnen worden om niet ergens naartoe te gaan – zelfs je eigen huiskatten zullen niet zo goed worden onderwezen als een hond. Maar hoe kunt u dan uw huiskatten weghouden van plaatsen die een potentieel gevaar voor hen vormen – zoals kachels, schadelijke planten of fragiele pronkstukken?

En hoewel uw huisdier er op de een of andere manier in slaagt om naar u te luisteren en niet ergens naartoe te gaan, hoe kunt u voorkomen dat buurtkatten uw achtertuin, gazon of veranda betreden?

Hoewel hun absolute koppigheid het moeilijk maakt om katten weg te houden van elke plaats, kunnen hun sterke neuzen met het vermogen om zelfs zwakke geuren te vangen ons van pas komen.

Je kunt verschillende geuren van verschillende stoffen gebruiken, zoals zwarte peper, cayennepeper, bleekmiddel en zelfs azijn om dit te doen.

Elke stof heeft zijn eigen voor- en nadelen. In dit artikel zullen we bekijken hoe je azijn kunt gebruiken om een doe-het-zelf kattenafschrikmiddel te maken.

Houdt azijn katten weg