Hoe lang kan een pasgeboren kitten zonder eten?

Dus je bent een nieuwe ouder van een lief en pluizig wezen wiens schattigheid je fascineert?

Geweldig, ik ook!

Geloof me, ik wil het de hele dag bij me houden, maar ik had wat problemen met haar bepaalde gewoonten.

Ze was klein toen ik haar bracht en toen kwam ik veel verschillende gewoonten van kittens tegen zoals; ze heeft een moeder nodig voor bepaalde taken, wordt op jonge leeftijd seksueel actief, te kwetsbaar, en dan komen hun eetgewoonten.

Kittens moeten na elke 3 tot 4 uur worden gevoerd voor een betere groei. Je moet ze het nieuwe voedsel langzaam en geleidelijk voeren. Gelukkig is een kitten niet kieskeurig in tegenstelling tot katten, dus je moet haar verschillende voedselopties bieden.

Kittens hebben verschillende eetgewoonten. Nadat ik een ouder was van een kleine kat, realiseerde ik me dat ik een lange lijst met werk te doen heb.

Mijn kitten eet niet! hoe lang kan een pasgeboren kitten zonder eten?