Hoe kattenpoep zonder plastic weg te gooien?

Mensen worden actief aangespoord om plastic zakken voor eenmalig gebruik te verlaten ten gunste van milieuvriendelijkere alternatieven. Poep wordt verzameld in plastic zakken door katteneigenaren, die het in bijgeleverde containers deponeren of mee naar huis nemen.

Plastic zakken zijn een praktische manier voor katteneigenaren om uitwerpselen en natte klonten uit de kattenbak te verzamelen, de zak te binden om geuren te voorkomen en deze vervolgens in de prullenbak te gooien.

De twee meest voorkomende methoden om kattenpoep weg te gooien zonder plastic zakken te gebruiken, zijn om de poep te composteren of om het strooisel in de grond te begraven.

Heb je je ooit afgevraagd hoe je kattenpoep op een milieuvriendelijke manier op de juiste manier kunt weggooien?

Eigenaren van gezelschapsdieren kunnen nu afval dat door hun katten is achtergelaten, weggooien met behulp van plastic zakken. Het doel van de zakken is om u te helpen bij het verzamelen en verwijderen van kattenpoep in realtime. Dus je hebt overwogen om plastic zakken te gebruiken om kattenpoep rond je huis op te ruimen.

Voordat u dat doet, wilt u misschien overwegen om alternatieven te verkennen, en de onderstaande redenen zullen u ervan overtuigen dat u dat zou moeten doen.

Hoe kattenpoep zonder plastic weg te gooien?