Zijn lelies giftig voor katten? Wat moet ik doen als mijn kat een lelie heeft gegeten?

Je prachtige katten, geboren om nieuwsgierig en analyserend te zijn, zijn te vinden in een van je slaapkamers, keuken en zelfs achtertuin om iets grappigs en aantrekkelijks te vinden om ze in handen te krijgen.

En je zit daar vol overpeinzingen over wat er zou gebeuren als ze iets giftigs binnenkrijgen dat altijd op de top blijft staan.  Maak je geen zorgen, ik heb je.

Dus vandaag dacht ik waarom niet een aantal van dergelijke onderwerpen nemen die nuttig zouden zijn voor jullie allemaal zoals het voor mij was. Velen van ons zijn stargazed door de aantrekkelijke aanwezigheid van lelies en hoe ze in staat zijn om ons scherp te houden voor hun betoverende schoonheid.

Hoe zou je je voelen als ik je vertel dat ze giftig zijn voor een katachtige?

Ja, vandaag gaat over weten wat er achter die gracieuze lelies zit. Om te beginnen, weet gewoon dat lelies extreem giftig zijn en de eigenschappen hebben die nierfalen geven aan een katachtige.

Laten we het kort houden.

zijn lelies giftig voor katten? kan het fataal zijn?