Waarom zijn de zijkanten van mijn kat verzonken nadat ze is gesteriliseerd?

Je hebt dus gemerkt dat de zijkanten van je kat zijn verzonken nadat ze is gesteriliseerd. Hoewel het geen ongewoon gezicht is, kan het er zorgwekkend uitzien.

Toen ik mijn eerste kat gesteriliseerd kreeg, nam ik deze situatie zeer serieus en laat me je vertellen dat we in dit artikel zullen praten over waarom dit gebeurt en hoe we voor haar moeten zorgen na de operatie.

Veel katteneigenaren zijn zich er niet van bewust dat dit gedrag heel natuurlijk is voor een kat die onlangs is gesteriliseerd. Het uiterlijk duurt vaak een paar dagen. Het lichaam van uw kat keert na de procedure terug naar de toestand van vóór de operatie.

Bekijk het eens.

Waarom zijn de zijkanten van mijn kat verzonken nadat ze is gesteriliseerd?