Waarom uw kat dol is op zijn staart gekrabd – 4 geheime redenen

Heb je ooit de communicatie van je kat willen begrijpen? Hoe zit het met zijn gevoelens en gedrag? Nou, afgezien van spinnen en kneden, zijn de staartbewegingen van je kat een van de dingen die je moet leren wat betreft katten. lichaamstaal gaat over.

We weten allemaal dat katten zeer communicatieve huisdieren zijn, en de manier waarop hun staarten bewegen is op zichzelf een taal die elke katteneigenaar zou moeten leren, vooral staartbewegingen geïnitieerd door de aanrakingen van hun eigenaren.

De staart van een kat is erg gevoelig – omdat het een concentratie van zenuwen heeft. Aai het op de juiste manier en de kat zal het geweldig vinden, maar elke lichte verkeerde beweging kan enorme pijn veroorzaken bij uw kat. Wees dus alert op de reacties van je kat op het feit dat hij een huisdier op de staart is.

Wanneer u in staat bent om de staarttaal en bewegingen van uw kat te interpreteren, zult u in staat zijn om te weten wat hij voelt of ervaart. Door dit te doen, zul je in staat zijn om ze te geven wat ze willen of misschien ze alleen te laten zijn wanneer ze niet hoeven te worden gehinderd.

The Cat's Tail Tale - 4 redenen waarom uw kat houdt van zijn staart gekrabd