Waarom poept mijn kat onder mijn bed? 6 unieke redenen

In plaats van in de kattenbak, poept je kat onder je bed?

Het wordt beschouwd als onjuiste eliminatie wanneer kattenbakvulling buiten de doos poepen. Misschien wel de meest voorkomende gedragsproblemen waarmee katteneigenaren worden geconfronteerd, zijn kattenbakproblemen. Het kan moeilijk zijn voor katteneigenaren om deze verontrustende activiteit te tolereren.

De meest geschikte rechtvaardiging voor waarom katten poepen onder het bed kan worden gegeven, omdat de katten een rustige plek nodig hebben om te poepen en iets in de kattenbak hem irriteert om daar te poepen. Ze kunnen ook de neiging hebben om de training van hun eigenaren te vergeten of het kan gewoon een weergave zijn van hun speelse gedrag!

Naast het zien van mijn kat om onder het bed te poepen, ben ik ook een aantal griezelige gedragingen van mijn kat tegengekomen, zoals naar me staren terwijl ik slaap, hun kittens buiten verbergen, dekens neuriën en zelfs de echtgenoot van hun eigenaar haten. Dit wordt gewoon te veel!

Als je echter te walgt van katten die hier en daar onder je bed poepen, zijn hier 6 de moeite waard om feiten voor je te lezen:

Waarom poept mijn kat onder mijn bed