Waarom is mijn kat geobsedeerd door mijn bh’s? Waarom houden katten van beha’s?

Wat is het met mijn bh’s waar mijn kat zo van gecharmeerd is? Katten hebben de reputatie grappig, wild en vreemd te zijn, maar dit?

Wat is het toch met bh’s waardoor katten zo meegenomen zijn?

Katten zijn gefascineerd door bh’s omdat ze het katoen, de gevulde stoffen in sommige van hen, het feit dat het een leuke plek is om hun tanden te positioneren, het feit dat het de geur bevat en de bh-bandjes leuk vinden.

Bh-riemen zijn ideaal om te spelen; katten houden van lange slierten materialen en zullen er uren mee spelen.

Dit is zonder twijfel een van de grappigste kattenonderwerpen waar ik ooit over heb geschreven. Ik zou meer willen ingaan op wat katten met onze bh’s doen, en waarom is mijn kat gefascineerd door mijn bh’s in plaats van gebruikelijke kleding?

Waarom is mijn kat geobsedeerd door mijn bh's