Uw beste voerassistent voor huisdieren wanneer u weer op kantoor bent

Het werk van de thuisrevolutie vervaagt. Nu het leven weer (enigszins) normaal wordt, roepen bazen ons terug naar kantoor. Misschien heb je zo’n telefoontje gehad en ben je terughoudend om terug te keren. Je hebt tenslotte je huisdier om voor te zorgen.

Wie gaat ze voeren terwijl je aan het werk bent? Natuurlijk zou je een oppas kunnen bellen, maar de kosten lopen al snel op. En je buren en familie hebben het net zo druk als jij.

Gelukkig is er met Petlibro een manier om huisdieren gelukkig te houden, u kunt de voedingsroutine en portiegroottes van uw huisdier aanpassen. Ze kunnen goed werken als je het huis uit bent. Je hebt je vrijheid terug en Fido heeft een volle buik.

Petlibro Automatische voerbak voor huisdieren

Met Petlibro Granary Camera Monitoring Automatic Pet Feeder kunt u zelfs gerust zijn, wetende dat uw huisdieren volledig worden gevoed via de camera. Laten we een diepere duik nemen in waarom je deze feeder in het bijzonder nodig hebt.

Soms ben je langer van huis dan de normale 9 tot 5. Misschien heeft je baas je speciaal uitgekozen om een conferentie buiten de stad bij te wonen. Zo lang weg zijn van je huisdieren maakt je angstig.

Natuurlijk hebben ze genoeg te eten dankzij uw automatische voerbak voor huisdieren. Maar de enige manier waarop je jezelf echt kunt verzekeren dat ze veilig en gelukkig zijn, is door ze met je eigen ogen te zien.

Petlibro Automatische voerbak voor huisdieren

Een normale automatische feeder is niet genoeg. Wat u nodig heeft is de Petlibro Granary Monitoring Automatic Cat Feeder.

Petlibro Granary Monitoring Automatic Cat Feeder is de slimme oppas die je nodig hebt. Bekijk elk schattig moment met dank aan de ingebouwde 1080p groothoekcamera.

Dit omvat zelfs de nachtelijke capriolen van uw huisdier. Het nachtzichtsysteem in combinatie met de 145° groothoeklens zorgt ervoor dat ze altijd in beeld zijn.

Controleer of ze genoeg te eten krijgen of stiekem een dutje op je bank doen (nadat je ze hebt verteld dat niet te doen!) allemaal in realtime, waar ook ter wereld. En Petlibro Granary Monitoring Automatic Feeder is meer dan een extra paar ogen.

Huisdieren worden angstig als je er niet bent. Met een camera kun je ze zien, maar hoe zit het andersom? Dat is waar het tweerichtingsstemsysteem van Granary om de hoek komt kijken. De ingebouwde microfoon pikt elke woof op en miauwt, terwijl je via de speaker met geruststellende woorden kunt reageren.

Verwacht dit te koppelen aan de camera en je zult je dichter bij je bontbaby’s voelen dan ooit tevoren. Afstand is geen obstakel voor de gezondheid en het geluk van uw huisdieren en uw banden zullen steeds sterker worden. Dit alles kan op afstand dankzij de Petlibro Lite app.

Deze app brengt u en uw huisdieren dichter bij elkaar, ongeacht hoe groot de afstand tussen u is. Petlibro Lite app fungeert als uw ogen, oren en handen. Zie en praat met uw huisdieren en plan zelfs hun maaltijden en portiegroottes. En er is meer.

Petlibro Automatische voerbak voor huisdieren

Niets komt in de buurt van de snelheid en stabiliteit van de Wi-Fi-verbinding van Petlibro Granary Monitoring Automatic Cat Feeder. Compatibel met zowel 2,4 GHz- als 5 GHz-netwerken, fuzzy video of haperende audio behoort tot het verleden.

Elk bont-tastisch moment komt helder en helder door. En de verbinding is niet het enige dat vers is aan deze feeder.

Geen huisdierachtige muffe brokjes. Toch is dit vaak het geval bij open kommen en inferieure feeders. Bovendien kunnen ongewenste beestjes snacken op het voedsel van uw huisdier, wat leidt tot een ongewenste huisplaag.

Petlibro Granary Monitoring Automatic Pet Feeder zorgt ervoor dat elke hap net zo vers is als de eerste dankzij de combinatie van de gepatenteerde rotor in de tankbasis, twist-lock deksel, droogmiddelzak en afdichtingsstrip.

In feite worden alle granarium-serie huisdiervoeders geleverd met dit gegarandeerde opslagsysteem voor vers voedsel, evenals de roestvrijstalen kom van voedselkwaliteit voor gezond en hygiënisch voeren.

Net als de zorg voor de emotionele interactie tussen huisdieren en hun eigenaren en de zorg voor hun dieethygiëne, heeft Petlibro strikte controle over productveiligheid.

De hoogwaardige roestvrijstalen kommen zijn gemakkelijk schoon te maken en zeer duurzaam, terwijl het noodback-upstroomsysteem het mogelijk maakt om de feeders te doserend volgens een schema, zelfs als de stroom uitvalt.

Al met al is Petlibro Granary Monitoring Automatic Feeder een geweldige keuze voor drukke huisdierouders. De combinatie van de camera en microfoon houdt je verbonden met je huisdiervrienden, waar ter wereld je ook bent, terwijl het viervoudige zeehondensysteem hun buiken vol verse brokjes houdt.

Petlibro Granary Monitoring Automatic Feeder is beschikbaar op zowel Amazon (vanaf $ 119,99) als de Petlibro Store ($ 110,49 met 15% kortingscode: camerafeeder)

Anders dan dat, Petlibro Granary is een zeer uitgebreide Feeder-serie. Dit is Petlibro’s meest geavanceerde feederserie tot nu toe, voortbouwend op de fantastische feedback van jullie – toegewijde eigenaren van gezelschapsdieren die van je bontbaby’s houden en ze koesteren.

Vier unieke feeders vormen deze serie, elk met zijn eigen speciale functies om tegemoet te komen aan alle eigenaren van gezelschapsdieren. Laten we de andere drie unieke feeders hier bekijken:

Petlibro Graanschuur Automatische Pet Feeder – 3L Roestvrij Staal

Frisheid in elke hap. De 3L Programmeerbare versie is super eenvoudig te gebruiken en het is de ideale keuze voor huishoudens met één kat. Plan tot 10 maaltijden per dag met maximaal 50 porties (0,1-4cups) per maaltijd via het gemakkelijk afleesbare kantel-LED-paneel.

Dat is genoeg gerommel om je kat gelukkig en gezond te houden, zelfs vroeg in de ochtend. Dit is precies wat u nodig heeft om uw kat te voeden met behoud van uw slaapschema.

Elk deel van de feeder, van opslag tot afgifte, is afgedicht om vochtverlies te voorkomen. Dit zorgt niet alleen voor een heerlijk diner voor je harige vriend, maar het houdt het voedsel ook veilig voor ongedierte, bacteriën en schimmels. Voeg een infrarood veiligheidssysteem toe en uw huisdier kijkt precies op schema naar verse eersteklas maaltijden.

De hoogwaardige roestvrijstalen kom is eenvoudig schoon te maken en extreem duurzaam, terwijl het noodback-upvoedingssysteem de feeder precies op schema houdt, zelfs als de stroom uitvalt.

Beschikbaar op zowel Amazon als Petlibro Store.

Petlibro Graanschuur Automatische Pet Feeder- 5L Dual Food Bowl Wit

Deze is geweldig voor gezinnen met meerdere katten. Het unieke doseersysteem zorgt ervoor dat het voedsel gelijkmatig over de twee kommen wordt verdeeld, zodat beide katten genoeg te eten krijgen.

Je kunt zelfs de porties voor elke kat aanpassen, wat perfect is als één kat op dieet is of als je een ras hebt dat meer of minder voedsel nodig heeft. En met een capaciteit van 5 liter kunt u goed slapen in de wetenschap dat uw katten de hele nacht goed gevoed zullen zijn.

Net als alle Petlibro-feeders wordt de Granary geleverd met hetzelfde planningssysteem dat uw huisdieren zowel overdag als ’s nachts gevoed houdt, zelfs als u slaapt of niet in huis bent. U kunt zelfs spraakberichten voor uw katten opnemen.

Deze spelen tot vijf keer per maaltijd en roepen uw huisdieren op met het vertrouwde en geruststellende geluid van uw stem.

Beschikbaar op zowel Amazon als Petlibro Store.

Petlibro Granary WIFI Controle Automatische Pet Feeder 5L

Met de Petlibro WiFi Automatic Pet Feeder kunt u het voedingsschema van uw huisdier rechtstreeks vanaf uw telefoon plannen, controleren en aanpassen. Het beschikt over ingebouwde 2,4 GHz en 5 GHz Wi-Fi, zodat u uw huisdier precies op schema kunt voeren, waar u ook bent.

Download gewoon de bijbehorende app voor volledige afstandsbediening van de voedingsroutine van uw huisdier. U kunt zelfs de tijd en hoeveelheid voedsel die de feeder afgeeft, rechtstreeks vanaf uw telefoon aanpassen.

De unieke opslagoplossing vermindert vocht dat uit de lucht wordt opgebouwd, waardoor voedsel net zo vers blijft als wanneer u de zak net hebt geopend. En er is ruimte voor voldoende voedsel om uw kat 25 dagen gevoed te houden dankzij de enorme capaciteit van 5L.

En om ervoor te zorgen dat uw huisdieren veilig blijven, wordt deze feeder geleverd met een infrarood veiligheidssysteem. Als uw nieuwsgierige kat probeert een poot in de feeder te knijpen, zullen de infraroodsensoren deze beweging detecteren en de feeder automatisch stoppen.

Uw huisdier blijft veilig en uw feeder blijft intact, waardoor u gemoedsrust krijgt en u geld bespaart op een vervanging.

Beschikbaar op zowel Amazon als Petlibro Store.

Shop de Petlibro Granary serie met vertrouwen! Wacht niet tot je vastzit op kantoor en je zorgen maakt over je huisdieren. Stap in bij de lancering, zodat u gemakkelijk kunt ademhalen en uw huisdieren kunt laten zien hoeveel u van ze houdt, altijd en overal.

Over Petlibro

Petlibro is in 2019 opgericht in Californië, VS. Ze geloven dat het beter leren kennen van uw huisdieren een sterkere band met hen opbouwt, huisdieren verdienen verantwoorde, hoogwaardige zorg – en dat hun mensen een gemakkelijkere manier verdienen om dit aan hen aan te bieden.

Ze bieden naadloze ontwerpen die menselijke en dierlijke gewoonten perfect laten samensmelten tot één naast elkaar bestaande routine, waardoor een beetje meer geluk voor eigenaren en huisdieren elke dag.

Sinds de oprichting zijn de producten die ze hebben ontworpen met succes verzonden naar huizen in de VS, het VK, Duitsland, Frankrijk, Canada en Japan.