Paren broers en zussen katten? Zo ja, waarom?

“Katten kiezen voor ons, wij bezitten ze niet”. Dit is iets dat ik slechts een paar dagen geleden tegenkwam en wat is er beter dan het hier te houden zodat jullie het allemaal kunnen zien, omdat ik denk dat het nuttig kan zijn in het onderwerp van vandaag.

Meestal worden katten geboren met hun broers en zussen en houden ze ervan om hun speelse tijd met hen door te brengen tijdens hun kittenschap.

Er zijn echter gevallen geweest waarin sommige eigenaren er bewust voor hebben gekozen om de katachtigen van de broer of zus niet te verlaten en bij elkaar te houden.

Daarnaast is van veel eigenaren gemeld dat ze hetzelfde probleem hebben dat draaide om hun katten die hun eigen broers en zussen paren en talloze overpeinzingen hadden met betrekking tot dat onderwerp die soms ook naar voren kwamen in de vorm van agressie en het uit elkaar drijven van de katten.

Vandaag is dit onderwerp onze aandacht en we gaan de meeste angsten die ermee verband houden wegnemen.

In het kort, katten van broers en zussen die elkaar paren is mogelijk zodra ze hun respectieve voortplantingscycli bereiken, het komt het meest voor in het geval van wilde katten die geïsoleerd zijn van de buitenomgeving.

Laten we hieronder een grondige controle geven.

Paren broers en zussen Katten Als Ja Waarom