Moet ik een gedupeerde kat adopteren: 4 intimiderende redenen

Hoewel de poten van een kat niet zo belangrijk voor je klinken, hebben ze veel invloed op je in de kattenwereld, van gezondheid tot acties. Daarom is het belangrijk dat u, voordat u het meeneemt naar uw huis, alle feiten over aangekondigde katten leest.

Veel reddingen adopteren tegenwoordig alleen katten in huizen die contractueel overeenkomen om de geadopteerde kat in de toekomst niet te verbieden.

Declawing is een traumatische, gevaarlijke operatie en wordt alleen uitgevoerd voor menselijk gemak. In situaties waarin poten medisch beschadigd zijn, moeten declawing katten als allesbehalve barbaars worden beschouwd.

Declawing is een van de bekende technieken door dierenartsen en werd beschouwd als een geschikte manier om te voorkomen dat katten meubels vernietigen, hun familieleden of andere huisdieren krabben en voorkomen dat ze andere kleine dieren aanvallen die in het huis kwamen.

Voor katten kan declawing veel beïnvloeden, van gezondheid tot gedragspatronen. Daarom is het cruciaal om alle feiten over gedeclameerde katten te leren wanneer u er een in huis haalt.

Dus, om het beter te begrijpen, laten we zelf een vraag stellen: wat is declawing? moeten we er een adopteren? En wat zijn de bijwerkingen?

Veel dierenartsen en reddingsgroepen zijn de afgelopen jaren gestopt met het aanbieden van de declawing-procedure of het toestaan van deze praktijk nadat ze op de hoogte waren van de gerelateerde bijwerkingen.

Je kunt een kat adopteren om zijn lijden te helpen en je kunt ze in de loop van de tijd misschien voeden tot een goed verzorgde kat.

Helaas is dit nog geen wereldwijde of zelfs nationale standaard. Hoewel declawing in 22 landen wereldwijd verboden is, is in Amerika tussen de 20 en 25 procent van alle katten gedeclameerd, volgens BBC World News.

Moet ik een declawed kat adopteren?