Maine Coon Kittens Te Koop In Wisconsin: Beste Fokkers

Als u op zoek bent naar Maine Coon kittens te koop in Wisconsin, voelt u zich misschien overweldigd door het grote aantal websites die beweren kwaliteit Maine Coons te verkopen in uw omgeving.

Het vinden van een gerenommeerde fokker kan moeilijk zijn, vooral in de meer afgelegen delen van de Verenigde Staten. Toch zijn er genoeg fokkers om uit te kiezen in Wisconsin.

Wanneer je op zoek bent naar een Maine Coon, moet je er altijd zeker van zijn dat je een fokker met een goede reputatie hebt, die geregistreerd is bij een erkende kattenorganisatie, zoals CFA of TICA. Hoewel een beetje zeldzamer, kunt u ook Maine Coons vinden bij Maine Coon reddingscentra of zelfs lokale adoptiecentra.

Het vinden van je perfecte Maine Coon kitten kan veel tijd en geduld kosten.

Als u een Maine Coon bij een fokker koopt, zult u zich op een wachtlijst moeten laten zetten totdat er kittens beschikbaar zijn.

Voor degenen onder u die geïnteresseerd zijn in het adopteren van een Maine Coon van een reddingscentrum of adoptiecentrum, zult u waarschijnlijk nog langer moeten wachten.

Over het algemeen is het belangrijk om geduldig te zijn bij het zoeken naar een Maine Coon, om er zeker van te zijn dat u alleen een gezonde kat koopt of adopteert.

Lees verder om meer te weten te komen over de veiligste, meest gerenommeerde Maine Coon fokkers in Wisconsin.

DISCLAIMER: ‘Maine Coon Central’ onderschrijft geen van de fokkers die op deze pagina vermeld staan. Fokker informatie is afkomstig van TICA, CFA en fokker websites.

Wees u ervan bewust dat er veel oplichtingspraktijken zijn bij de verkoop van huisdieren, vooral als het gaat om het dure Maine Coon kattenras. Als een fokker vraagt om een grote aanbetaling voor kittens, vermijd dit dan of ga zeer voorzichtig te werk. Het is van vitaal belang dat potentiële eigenaars voldoende onderzoek doen naar de cattery en/of de fokker alvorens geld te overhandigen.

Maine Coon Kittens Te Koop In Wisconsin

De Maine Coon is een mysterieus kattenras dat van nature is ontstaan in de staat Maine. Leer meer over hun oorsprong in dit artikel.

In de loop der tijd werden deze katten populair om hun jachtvaardigheden, maar ze zijn ook ongelooflijk populair om hun prachtige uiterlijk en sociale persoonlijkheid.

Lees mijn artikel ‘Maine Coon Persoonlijkheid‘ om te ontdekken welke van deze veel voorkomende persoonlijkheidskenmerken uw Maine Coon kitten waarschijnlijk zal hebben.

Vandaag de dag zijn Maine Coons een van de meest populaire kattenrassen ter wereld, maar ze kunnen duur en moeilijk verkrijgbaar zijn.

Om een inzicht te krijgen in hoeveel deze zachtaardige reuzen kosten, lees mijn gids Hoeveel kosten Maine Coon Kittens?

Als je op zoek bent naar raszuivere Maine Coon kittens die te koop zijn, zul je je al snel realiseren dat het een uitdaging kan zijn om fokkers te vinden die een goede reputatie hebben en redelijk geprijsd zijn.

Hoewel het veel goedkoper is om een Maine Coon uit een adoptiecentrum te halen, zijn Maine Coons moeilijk te vinden in plaatselijke asielen, en ze behoren meestal tot de eerste katten die worden geadopteerd.

Bovendien, wanneer het adopteren van een Maine Coon is er geen garantie dat de kat raszuiver is, of gescreend is op mogelijke gezondheidsproblemen die op de lange termijn kostbaar kunnen blijken.

Gerenommeerde fokkers, die geregistreerd zijn bij een overkoepelende kattenorganisatie, zoals CFA of TICA, screenen al hun katten op veel voorkomende Maine Coon gezondheidsproblemen, waaronder de volgende twee belangrijke gezondheidsproblemen:

Hypertrofische Cardiomyopathie

Klik op de link of de foto om meer te leren over hypertrofische cardiomyopathie in mijn artikel.

Spinale Musculaire Atrofie

Klik op de link of de foto voor meer informatie over spinale musculaire atrofie bij Maine Coon katten.

Als u op zoek bent naar een Maine Coon, zijn hier enkele van de plaatsen waar u kunt kijken:

1. Geregistreerde Fokkers

Geregistreerde fokkers zijn formeel geregistreerd door een bestuursorgaan voor katten, zoals:

Deze fokkers leveren documentatie die bewijst dat uw Maine Coon raszuiver is.

Ze doen ook genetische screening om er zeker van te zijn dat hun fokkatten vrij zijn van veel voorkomende Maine Coon gezondheidsproblemen, zoals:

 • Hypertrofische Cardiomyopathie
 • Spinale Musculaire Atrofie

Geregistreerde fokkers kunnen vrij duur zijn, maar dat komt omdat ze veel tijd en geld steken in het zorgen dat elk Maine Coon kitten gezond is en goed verzorgd wordt.

2. Achtertuin Fokkers

Zoeken op Google naar “Maine Coon kittens te koop bij mij in de buurt” zal waarschijnlijk resulteren in een overvloed aan verschillende fokkers, maar de meeste van deze fokkers zullen niet geregistreerd zijn bij een officiële kattenorganisatie.

Deze fokkers kunnen in eerste instantie verleidelijk lijken om te gebruiken, omdat ze vaak veel goedkopere Maine Coon kittens verkopen dan geregistreerde fokkers.

Backyard fokkers worden echter meestal gemotiveerd door winstbejag, en bieden vaak geen adequate huisvesting of gezondheidszorg voor hun Maine Coons, noch voor de kittens die ze voortbrengen.

Bovendien geven veel van deze fokkers Maine Coon mixen of zelfs tamme langharen door als raszuivere Maine Coons, dus laat je niet voor de gek houden!

Het is niet aan te raden om een Maine Coon kitten van een achtertuin fokker te kopen, omdat er geen garantie is dat u een gezond kitten koopt dat ethisch is opgevoed.

Als u ervoor kiest dit advies niet op te volgen, zorg er dan voor dat u de volgende gidsen leest, die beginnende kopers helpen te bepalen of ze naar een Maine Coon kitten kijken, of niet:

Hoe u kunt zien of uw kat deels Maine Coon is

Hoe identificeer je een Maine Coon kitten?

3. Online Groepen

Een andere mogelijkheid om een Maine Coon kitten aan te schaffen is via online bijv. Facebook groepen.

Sommige eigenaren kunnen eindigen met een verrassingsnest van Maine Coon kittens, en moeten snel huizen voor hen vinden, dus het is de moeite waard om hier een oogje op te houden.

In trieste gevallen zijn sommige eigenaren niet langer in staat om voor hun Maine Coon kat of kitten te zorgen, en moeten deze herplaatst worden. Deze kittens en katten verdienen een tweede kans, en een liefdevol thuis.

Het kan veel tijd en geduld kosten om deze online sites en groepen af te speuren.

Maar als u geluk heeft, kunt u een Maine Coon krijgen voor veel minder dan u zou hebben moeten uitgeven als u een kitten had gekocht bij een geregistreerde Maine Coon fokker.

4. Adoptie Centra

Als u op zoek bent naar een Maine Coon, moet u uw plaatselijke adoptiecentra niet uitsluiten.

Hoewel de meeste katten in asielen tamme kortharen en langharen zijn (of, met andere woorden, geen specifiek kattenras), is het nog steeds mogelijk om hier raszuivere of gemengd ras Maine Coons te vinden.

Het is aanzienlijk voordeliger om een Maine Coon kitten te kopen bij een adoptiecentrum, zijn veel goedkoper dan kopen bij een Maine Coon fokker, en zij dekken ook de volgende kosten:

 • Vaccinatie
 • Microchippen
 • castratie
 • castratie

Natuurlijk verschijnen Maine Coons niet vaak in adoptiecentra, en degenen die dat wel doen zijn meestal de eersten die geadopteerd worden.

Toch, met genoeg tijd en geduld, kun je misschien de Maine Coon van je dromen vinden in een adoptiecentrum.

5. Maine Coon Tehuizen

Tenslotte kun je Maine Coons ook vinden bij Maine Coon reddingscentra. Deze organisaties zijn echter zeldzaam, en hebben meestal niet veel katten beschikbaar.

Reddingsorganisaties zijn gespecialiseerd in raszuivere of gemengde Maine Coon katten en kittens.

Een kitten kopen bij een Maine Coon reddingscentrum zal veel goedkoper zijn dan kopen via een geregistreerde Maine Coon fokker. U krijgt ook de extra bonus van het bieden van een thuis voor een kat in nood.

Tenslotte zijn Maine Coons zeer gewild, en het verantwoord fokken van een Maine Coon kost veel tijd en geld. Als gevolg daarvan zijn Maine Coons vrij duur.

Als u vastbesloten bent om een kat van dit ras mee naar huis te nemen, maar u hebt niet de middelen om er een bij een fokker aan te schaffen, bekijk dan mijn artikel 10 plaatsen om gratis Maine Coon Kittens te vinden (bronnen 1,2).

Geregistreerde Maine Coon fokkers in Wisconsin

Het vinden van gerenommeerde Maine Coon fokkers kan een verrassend moeilijke taak zijn als je niet weet waar je moet beginnen met zoeken.

Hoewel de lijst van geregistreerde Maine Coon fokkers in Wisconsin hieronder in geen geval een uitgebreide lijst is van elke fokker die beschikbaar is, helpt het kopers wel in de richting van potentiële geregistreerde Maine Coon kattenfokkers in Wisconsin.

Hieronder vindt u een lijst van geregistreerde Maine Coon fokkers in Wisconsin:

1. Dzcoonz Maine Coon Cattery

Registratie Instelling: CFA, ACFA, TICA, CFF

Adres: Sun Prairie, Wisconsin

E-mail: zeller@charter.net

Telefoon: (608) 837-9332

Naam contactpersoon: Deb Zeller

Website Adres: www.dzcoonz.com

Dzcoonz Maine Coon Cattery is erkend als een CFA Cattery of Excellence voor 14 opeenvolgende jaren.

Ze zijn gespecialiseerd in bruine, rode en zilveren Maine Coons, die gemiddeld tussen de 10 en 20 pond wegen als ze volgroeid zijn.

De eigenaars van deze cattery voeden al hun kittens op met honden en mensen, om er zeker van te zijn dat ze goed gesocialiseerd zijn.

2. Velvet Jewels Maine Coon Cattery

Registratie Instantie: CFA

Adres: Beaver Dam, Wisconsin

E-mail: roxann@velvetjewels.com

Telefoon: (920) 887-7704

Naam contactpersoon: Roxann en Van Rockiki

Website Adres:

Velvet Jewels Maine Coon Cattery is gespecialiseerd in de volgende Maine Coon kittenkleuren:

 • Bruin
 • Rood
 • Zilver
 • Blauw
 • opgelapte klassieker
 • Makreel Tabbies

Hun katten wegen gemiddeld tussen de 8 en 16 pond als ze volgroeid zijn.

Dit is een middelgrote cattery waar al hun poezen vrij kunnen rondlopen, en al hun dekkaters hebben hun eigen kamer.

3. CDreams Cattery

Registratie Instelling: ACFA

Adres: Lodi, Wisconsin

E-mail: mmarkle@charter.net

Telefoon: (608) 837-5260

Naam contactpersoon: Melanie en Carl Galka

Website Adres:

CDreams Cattery, gelegen in Lodi, Wisconsin, heeft een grote verscheidenheid aan katten, waaronder:

 • Tortoiseshell
 • Rood en Wit
 • Bruin en Wit
 • Zilver Tabbies

Zij fokken kampioen AFCA Maine Coons, en verzekeren de gezondheid van elk kitten dat zij verkopen.

4. Zeus Pride Cattery

Registratie Instelling: TICA, ACFA

Adres: Lacrosse, Wisconsin

Email: zeuspridecattery@gmail.com

Telefoon: (608) 799-7904

Naam contactpersoon: Emily Jarrett

Website Adres:

Zeus Pride Cattery fokt katten van kampioensbloedlijnen uit Rusland en Oekraïne, waaronder hun trots, Zeus.

Zeus is een blauw-witte kat wiens moeder, vader en grootvader allen WCF kampioenen waren.

Hun kittens komen in een verscheidenheid van kleuren, waaronder:

 • Blauw Rook
 • Zwart Rook
 • Crème Zilver Schelp
 • Zilver Schildpad
 • Vele andere zeldzame kleuren en patronen

5. KosmikCattery

Registratie Instantie: TICA

Adres: Random Lake, Wisconsin

Email: kosmikcatter@gmail.com

Telefoon: (262) 339-8775

Naam contactpersoon: Kosmos Knovas

Website Adres:

KosmikCattery levert Maine Coons in een verscheidenheid van kleuren, waaronder:

Ze zijn ook van plan om shaded en shell katten te produceren, evenals blauwe chinchilla’s. Deze zeldzame patronen kunnen moeilijk te vinden zijn.

Hoewel de Maine Coon kittens van dit bedrijf aan de duurdere kant zijn, is KosmikCattery toegewijd aan het produceren van hoge kwaliteit Maine Coons met minimale gezondheidsproblemen en prachtige vachtkleuring en patronen (bronnen 1).

Maine Coon redding Wisconsin

De meeste mensen denken aan gerenommeerde fokkers als hun eerste keuze als het gaat om het adopteren van Maine Coons. Echter, een andere mogelijke optie is Maine Coon rescues.

Maine Coon rescues zijn reddingscentra die alleen gemengde en/of raszuivere Maine Coons opnemen. Dit kunnen kittens, volwassenen, of zelfs senior katten zijn.

Helaas zijn er geen Maine Coon reddingscentra gevestigd in de staat Wisconsin.

Een Amerikaanse organisatie die bekend staat als Maine Coon Rescue vangt echter Maine Coons op uit heel Amerika. Deze Maine Coon reddingsinstelling in het midwesten is gevestigd in Kentucky, en mensen uit heel Amerika kunnen Maine Coons adopteren bij deze organisatie.

Maine Coon Redding is gevestigd in Woodstock, Kentucky, en u kunt contact met hen opnemen door een e-mail te sturen naar rescue@mainecoonrescue.net. Een andere mogelijkheid, hun website bekijken.

Hoewel reddingscentra over het algemeen niet veel Maine Coons beschikbaar hebben, zijn er veel voordelen verbonden aan het adopteren van een kat uit een van deze centra.

Hieronder vindt u enkele belangrijke voordelen van het adopteren van een Maine Coon van een Maine Coon reddingscentrum:

Kosten

Maine Coon reddingscentra rekenen meestal tussen de $150 en $400, afhankelijk van de leeftijd van de kat, raszuivere status, en andere factoren.

Dit is veel goedkoper dan de kosten van een Maine Coon van een fokker, die kunnen variëren tussen de $400 en $3.000.

Een kat in nood helpen

Een kitten kopen bij een fokker is een lonende ervaring, maar de katten die aan opvangcentra worden overhandigd zijn meestal volwassen katten die dringend een thuis nodig hebben.

Door een kat te adopteren van een Maine Coon reddingscentrum, kunt u zich goed voelen omdat u een kat heeft geholpen die liefde en zorg nodig heeft.

Ken de persoonlijkheid van uw kat

Wanneer u een kitten van een fokker koopt, kunt u niet met zekerheid weten hoe de persoonlijkheid van de kat zal zijn.

De meeste Maine Coons die aan Maine Coon reddingscentra worden overhandigd, zijn echter volwassen dieren.

Dit betekent dat u in staat zult zijn om meer te weten te komen over hun persoonlijkheid en of die kat al dan niet een goede pasvorm zal zijn voor uw huis.

Maine Coon Mix Kittens Te Koop In Wisconsin

De meeste Maine Coon liefhebbers geven de voorkeur aan raszuivere katten, maar u kunt ook een gemengd Maine Coon kitten adopteren.

Een Maine Coon mix kitten is elk kitten dat enige Maine Coon afstamming heeft, maar niet 100% raszuiver is.

Maine Coon mixen kunnen één Maine Coon ouder hebben en een ouder die een domestic shorthair, domestic longhair, of een ander kattenras is.

Maine Coon mixen kunnen echter ook alleen een grootouder of andere verre voorouder hebben met Maine Coon erfgoed.

Hoewel raszuivere Maine Coons populairder zijn dan gemengde Maine Coons, zijn er nog steeds veel voordelen om in plaats daarvan een gemengde Maine Coon te nemen.

Hieronder staan enkele belangrijke voordelen om een gemengd Maine Coon kitten te kopen:

Kosten

Raszuivere Maine Coons kunnen tussen de $400 en $3.000 kosten, maar als je een Maine Coon bij een gerenommeerde fokker koopt, zullen ze hoogstwaarschijnlijk tussen de $2.000 en $4.000 kosten.

Gemengde Maine Coons, echter, zijn veel, veel goedkoper.

Gezondheid

Maine Coons zijn een van de gezondere kattenrassen, maar raszuivere katten hebben van nature meer kans op verschillende gezondheidsproblemen dan gemengde rassen.

Gemengde Maine Coons hebben minder kans om genetische aandoeningen te erven zoals:

Gemakkelijker te vinden

Er zijn maar zoveel Maine Coon fokkers in de wereld, en het grootbrengen van kittens kost veel tijd.

Omdat er zo’n grote vraag naar Maine Coons is, kan het zijn dat mensen maanden of zelfs jaren moeten wachten voordat ze een eigen kitten krijgen.

Maine Coon mixen, echter, zijn gemakkelijker te verkrijgen, en zijn meer waarschijnlijk te vinden bij asielen of online groepen zoals Facebook.

Fokkers gaan niet uit van hun manier om gemengde Maine Coons te produceren, maar je kunt nog steeds Maine Coon mixen vinden in Wisconsin bij lokale asielen of online groepen zoals Facebook.

Hoewel het mogelijk is om Maine Coon mixen te vinden op Craigslist, zijn de meeste van deze kittens het resultaat van achtertuinfokkers, die financieel gewin belangrijker vinden dan het bieden van een veilige en gezonde omgeving voor hun poezen en kittens.

Maine Coon Kittens Te Koop Appleton, WI

Als u op zoek bent naar Maine Coon kittens te koop in Wisconsin, zult u waarschijnlijk al ontdekt hebben dat dit een lastige staat kan zijn om de kat van uw dromen te vinden.

Als je in Appleton, Wisconsin woont, zul je misschien teleurgesteld zijn te ontdekken dat veel fokkers, zelfs die in Wisconsin gevestigd zijn, meerdere uren bij je vandaan wonen.

Voor degenen onder u die problemen hebben met het vinden van Maine Coon kittens te koop dicht bij uw huis, hieronder vindt u de volledige lijst van Maine Coon fokkers die op 100 mijl of minder van Appleton, Wisconsin wonen:

1. KosmikCattery

Registratie Instantie: TICA

Adres: Random Lake, Wisconsin

Email: kosmikcatter@gmail.com

Telefoon: (262) 339-8775

Naam contactpersoon: Kosmos Knovas

Website Adres:

KosmikCattery ligt op ongeveer 80 mijl afstand van Appleton en is een luxueuze cattery die een verscheidenheid aan zeldzame kleuren en patronen produceert, waaronder smoke en zilver.

Deze cattery is ook van plan om uiteindelijk de volgende Maine Coon kleuren te produceren:

 • Shaded
 • Schelp
 • Blauwe Chinchilla

Houd er wel rekening mee dat het fokkers tijd kan kosten om zulke complexe vachtpatronen en kleuren te produceren.

Kitten Bundel

2. Velvet Jewels Maine Coon Cattery

Registratie Instantie: CFA

Adres: Beaver Dam, Wisconsin

E-mail: roxann@velvetjewels.com

Telefoon: (920) 887-7704

Naam contactpersoon: Roxann en Van Rockiki

Website Adres:

Gelegen op slechts 70 mijl afstand van Appleton, Velvet Jewels Maine Coon Cattery heeft een Maine Coon voor zowat iedereen!

Hun grote verscheidenheid aan kleuren omvatten:

 • Bruin
 • Rood
 • Zilver
 • Blauw
 • opgelapt

Dit bedrijf is ook gespecialiseerd in klassieke en makreel tabbies.

Deze middelgrote cattery biedt ook veel ruimte voor al hun katten, inclusief aparte kamers voor dekkaters.

Ze laten hun poezen vrij rondlopen.

Maine Coon Kittens Te koop in de buurt van Waukesha, WI

Er zijn tal van Maine Coon fokkers in heel Wisconsin, maar als u in Waukesha woont, zult u waarschijnlijk niet vier of vijf uur willen rijden om de kat van uw dromen op te halen.

Hier zijn enkele Wisconsin cattery’s die voor u iets dichter bij huis zijn:

1. Dynasty Maine Coons

Registratie Orgaan: TICA

Adres: In de buurt van Milwaukee, Wisconsin

Telefoon: (715) 225- 8053

Naam contactpersoon: Laura

Website Adres:

Dynasty Maine Coons is gespecialiseerd in zowel Europese als Amerikaanse Maine Coons.

Hun katten komen in de volgende Maine Coon kleuren:

 • Wit
 • Rood Zilver
 • Klassiek Zilver
 • Zwart Zilver
 • Bruin Tabby

Gelegen in de buurt van Milwaukee, op slechts een paar mijl afstand van Waukesha, Wisconsin, Dynasty Maine Coons is een hoge kwaliteit cattery met een grote verscheidenheid aan Maine Coons.

2. BigLuv Maine Coons

Registratie Lichaam: TICA

Adres: Mukwonago, Wisconsin

E-mail: bigluvmainecoons@gmail.com

Telefoon: (262) 613-9339

Naam contactpersoon: Tracey Biedenbender

Website Adres:

BigLuv Maine Coons, gelegen op minder dan 15 mijl van Waukesha, is een prachtige cattery die eigendom is van een dierenarts-technicus die meer dan twintig jaar geleden verliefd werd op het Maine Coon ras.

Deze cattery biedt een enorm scala aan kleuren en patronen, waaronder:

 • Zilver
 • Zwart Rook
 • Blauw Rook
 • Blauw
 • Rood
 • Bruin
 • Zwart
 • Zwart Zilver
 • Rood Zilver
 • Tortoiseshell

Ze produceren ook makreel, ticked, en klassieke tabbies.

3. Velvet Jewels Maine Coon Cattery

Registratie Instelling: CFA

Adres: Beaver Dam, Wisconsin

E-mail: roxann@velvetjewels.com

Telefoon: (920) 887-7704

Naam contactpersoon: Roxann en Van Rockiki

Website Adres:

Gelegen op slechts 60 mijl afstand van Waukesha, Velvet Jewels Maine Coon Cattery heeft een Maine Coon voor zowat iedereen.

Deze cattery biedt een grote verscheidenheid aan kleuren, waaronder:

 • Bruin
 • Rood
 • Zilver
 • Blauw
 • opgelapt

Ze zijn gespecialiseerd in klassieke tabbies, maar ze produceren ook makreel tabbies.

Deze middelgrote cattery biedt ook veel ruimte voor al hun katten, waardoor alle poezen vrij kunnen rondlopen en zelfs aparte kamers hebben voor hun dekkaters.

Maine Coon Kitten Te Koop Craigslist Wisconsin

Craigslist is een internationale site die mensen toelaat om meubels, auto’s, en tal van andere items te kopen en te verkopen. Craigslist is ook een populaire site voor het kopen en verkopen van huisdieren.

Als u op zoek bent naar Maine Coon kittens die te koop zijn, lijkt $450 misschien een goede prijs. Maar is dat echt zo?

Veel mensen op Craigslist verkopen zogenaamd raszuivere Maine Coons voor zo’n $300 tot $500 per stuk. Maar er is een addertje onder het gras…

Hoewel dit er in eerste instantie verleidelijk uitziet, zijn er een heleboel redenen waarom u niet alles moet vertrouwen wat u op Craigslist leest.

Oneerlijkheid

Mensen die snel geld willen verdienen, profiteren vaak van onwetendheid of misverstanden.

Potentiële eigenaars die niet bekend zijn met het Maine Coon ras zullen eerder verkopers op Craigslist geloven die een tamme langhaar als een raszuivere Maine Coon afschilderen.

Tenzij de fokker in kwestie formele papieren heeft van een regerende katteninstantie die aantonen dat de kat een stamboom heeft, is er geen manier om zeker te weten of de verkoper de waarheid spreekt.

Slechte omstandigheden

Fokkers die voorrang geven aan financieel gewin, maken vaak korte metten met hun katten door hun onvoldoende ruimte, voedsel en voorraden te bieden.

Sommige fokkers zien zelfs af van goede medische verzorging voor zwangere en zogende poezen!

Als je er niet 100% zeker van bent dat de fokker van wie je koopt de best mogelijke omstandigheden biedt voor hun katten, dan moet je hun bedrijf waarschijnlijk niet steunen.

Gezondheidsproblemen

Zelfs als het je lukt om een fokker op Craigslist te vinden die raszuivere Maine Coons verkoopt, is de kans groot dat ze geen tijd en geld zullen steken in genetische screening.

Gerenommeerde fokkers zoals deze US Geregistreerde Maine Coon Fokkers screenen al hun katten op veel voorkomende genetische aandoeningen zoals:

Reuze Maine Coon Kittens Te Koop

Volgroeide Maine Coon katten kunnen variëren tussen de 8 en 25 pond in lichaamsgewicht.

De mannetjes van deze soort hebben de neiging om in de gewichtscategorie van 15 tot 25 pond te vallen, terwijl de vrouwtjes van deze soort eerder 8 tot 15 pond wegen.

Als je echter op zoek bent naar een Maine Coon in de hogere gewichtsklasse, zou het wel eens moeilijker kunnen zijn om de kat van je dromen te vinden.

Helaas, ook al beweren veel fokkers dat ze reuzenkatten fokken, er is geen manier om de grootte van een volgroeide Maine Coon kat te garanderen.

Als je echter vastbesloten bent om een reusachtige Maine Coon mee naar huis te nemen, zoek dan naar fokkers die gespecialiseerd zijn in Europese Maine Coons, en overweeg ook om een mannetje te adopteren, omdat die meestal groter worden dan hun vrouwelijke tegenhangers.

Conclusie

Als u op zoek bent naar Maine Coon kittens te koop in Wisconsin, zou je gewoon verbaasd zijn om te ontdekken hoeveel mensen die er zijn beweren dat ze hoge kwaliteit Maine Coon fokkers zijn.

Echter, voordat u overhaast tot een aankoop overgaat, bedenk dan dat als u op zoek bent om een raszuiver Maine Coon kitten te kopen, het het beste is om er een te kopen van een Maine Coon van een fokker.

De fokker moet geregistreerd zijn bij een regerend kattenorgaan, zoals:

Een alternatief is om te overwegen een Maine Coon te adopteren uit een asiel of Maine Coon redding.

Wat je ook doet, zorg ervoor dat je de verkoper vraagt deze belangrijke 20 vragen voordat u uw geld overhandigt.

Let op: Als u een geregistreerde Maine Coon fokker bent die Maine Coon kittens verkoopt in Wisconsin, en toegevoegd wenst te worden aan deze fokkerslijst, email: mainecooncentral@gmail.com

Gerelateerde vragen

Maine Coon Kittens Te Koop MN

Als u op zoek bent naar een Maine Coon kitten in Minnesota, kunt u het beste beginnen met het onderzoeken van fokkers die geregistreerd zijn bij de regerende kattenorganen zoals TICA of CFA.

Plaats een reactie