Maine Coon Kittens Te Koop In Indiana: Fokkers 2022

Maine Coon katten en kittens zijn steeds populairder geworden om als huisdier te hebben in de Verenigde Staten, vooral vanwege hun speelse en uitgaande aard.

Daarom, als u op zoek bent naar Maine Coon kittens te koop in Indiana, bent u bij ons aan het juiste adres!

Inwoners van Indiana kunnen Maine Coon kittens adopteren bij reddingsorganisaties of kopen bij geregistreerde Maine Coon fokkers in de omgeving. De meeste fokkers zijn geregistreerd bij TICA en screenen kittens op mogelijke gezondheidsproblemen. Sommige fokkers hier castreren of steriliseren hun kittens niet, maar zullen kitten socialiseren om een soepele overgang naar uw huis mogelijk te maken.

Het adopteren van een eigen Maine Coon kat vergt veel onderzoek en overweging.

Dit artikel zal je helpen de weg te vinden naar de Maine Coon adoptiecentra bij jou in de buurt, zodat je een van deze knuffelige harige vrienden van jezelf kunt krijgen.

Het kopen van een kitten van een Maine Coon fokker zal echter ook tijd en moeite kosten, omdat je ervoor moet zorgen dat de fokker geregistreerd is en de juiste gezondheidscontroles en vaccinaties heeft uitgevoerd.

Blijf dit artikel lezen als u het adoptie- en aankoopproces van Maine Coon kitten wilt versnellen, want u zult snel de beste Maine Coon fokkers in uw omgeving ontdekken.

Maine Coon Kittens Te Koop In Indiana

Maine Coon katten zijn een ideaal huisdier voor zowel gezinnen als hondenliefhebbers, omdat katten van dit ras typisch zijn:

 • Intelligent
 • Sweet
 • Patiënt
 • Gemakkelijk trainbaar
 • Goed met andere huisdieren
 • Vriendelijk

De Maine Coon persoonlijkheid, maakt ze daarom zeer geschikt voor een scala van verschillende levensstijlen.

Een van de meest opvallende fysieke kenmerken van de Maine Coon kat is zijn grootte.

Zij zijn het grootste gedomesticeerde kattenras ter wereld, met afmetingen tot 10-16 inches groot en een gewicht tot 25 lb!

Deze zachtaardige reuzen zijn zeer aanhankelijk met hun mensen, ondanks hun enorme omvang, dus raak niet in paniek dat het bezitten van een Maine Coon misschien hard werken is.

Maine Coon katten zijn ook populair om hun lange zijdeachtige vachten en dikke dichte vacht die niet alleen semi-waterafstotend is, maar ook deze katten met grote botten er majestueuzer dan ooit laat uitzien.

Nu u alle positieve dingen over de Maine Coon kat hebt gehoord, wilt u er ongetwijfeld zo snel mogelijk een bezitten.

Daarom, voordat u “Maine Coon kittens te koop bij mij in de buurt” in de Google zoekmachine typt, neem een kijkje in de onderstaande lijst om de belangrijkste plaatsen te ontdekken waar Maine Coon kittens worden verkocht. U moet nota nemen van de mogelijke risico’s of voordelen van elke optie:

Dierenwinkels

Hoewel een dierenwinkel een handige route kan zijn om uw volgende kat aan te schaffen, zal de beschikbaarheid voor dit specifieke katachtige ras variëren van winkel tot winkel.

Rasechte Maine Coon katten zijn meestal niet gemakkelijk te kopen of te vinden in dierenwinkels als gevolg van hun stamboom status en de bijbehorende hoge aanschafkosten.

Veel medewerkers van dierenwinkels zijn ook niet specifiek opgeleid om raszuivere Maine Coon katten te herkennen, zodat katten van dit ras ten onrechte kunnen worden verkocht als algemene langhaar katten, in plaats van als Maine Coons.

Bovendien verkopen gerenommeerde Maine Coon fokkers hun prestigieuze, zeer geliefde en gewaardeerde raskatten zelden aan dierenwinkels. Dit komt omdat het personeel in deze instellingen waarschijnlijk niet op de hoogte is van de specifieke verzorgingsbehoeften van het Maine Coon kattenras.

Als je denkt dat je een Maine Coon in een dierenwinkel hebt gezien, is het waarschijnlijk een gemengde Maine Coon. Zorg ervoor dat je mijn gids over hoe je een deel Maine Coon kat kunt herkennen voordat u uw geld overhandigt.

Hoewel het een strike or miss is met dierenwinkels, kan uw plaatselijke dierenwinkel u misschien toch in contact brengen met klanten die zij kennen die een Maine Coon kitten nestje verwachten.

Adoptie

Sommige Maine Coon kittens zijn ter adoptie aangeboden buiten hun schuld om, d.w.z. misschien maakten ze deel uit van een onverwacht nestje, of misschien kon hun vorige eigenaar het zich niet meer veroorloven voor hen te zorgen.

Het kan ook zijn dat deze huisdiereigenaren gaan verhuizen en niet in staat zijn de huisdieren mee te nemen naar hun nieuwe huurwoning.

Hoe dan ook, Maine Coon adoptie is een van de meer geprefereerde manieren voor individuen om een Maine Coon kitten in Indiana te verwerven, omdat het Maine Coon kittens of katten een tweede kans op geluk geeft.

Als je het geluk hebt om een Maine Coon ter adoptie in de buurt te vinden, kan het zijn dat de eigenaar van het huisdier bepaalde voorwaarden stelt voordat hij ermee instemt om iemand zijn Maine Coon te laten herplaatsen.

Het is ook belangrijk te bedenken dat de meeste, maar niet alle, Maine Coon huisdieren die door hun eigenaars ter adoptie worden aangeboden, goed verzorgd, gevaccineerd en gezond zijn.

Geregistreerde Fokkers

Hoewel adoptie voor velen de meest verkieslijke weg is, is het kopen van een Maine Coon kitten van een geregistreerde Maine Coon fokker aan te raden als de raszuivere status en gezondheidsgegevens van de kat voor u belangrijk zijn.

Als u er zeker van wilt zijn dat u een gezonde en raszuivere Maine Coon kat of kitten koopt, is het kopen bij geregistreerde Maine Coon fokkers in Indiana de beste optie.

Vergeet echter niet dat het van vitaal belang is dat u eerst een persoonlijke beoordeling maakt van het pand van de geregistreerde fokker voordat u uw geld overhandigt.

Dit is belangrijk omdat het helpt ervoor te zorgen dat de verkoper betrouwbaar is en in staat om uw zorgen bij te staan. Tijdens de beoordeling ter plaatse, moet u vertrouwen op uw oordeel om tot een gezonde beslissing te komen.

U moet er ook voor zorgen dat het kitten dat u koopt volledig gevaccineerd is en in goede gezondheid verkeert.

Onthoud dat het altijd het beste is om eerst al uw vragen te stellen, zodat u meer op uw gemak bent met de wetenschap dat uw kitten in een veilige en goede conditie wordt gefokt.

In de onderstaande tabel staan enkele van de belangrijkste voordelen van de aanschaf van een Maine Coon kitten bij een geregistreerde fokker:

Laten we eens kijken naar de belangrijkste factoren die hierboven zijn opgesomd, plus een paar andere voordelen die de officiële Maine Coon fokkers kopers bieden:

1. Genetische Screening

Wanneer u koopt van Maine Coon geregistreerde fokkers, is de kans groter dat uw kitten verkocht wordt met genetische gebreken.

Dit komt omdat authentieke fokkers hun Maine Coon katten vaak screenen op een lijst van gezondheidsproblemen die meestal geassocieerd worden met dit katachtige ras b.v. heupdysplasie.

De extra genetische screening verhoogt de kans dat uw Maine Coon kitten gezond is, waardoor u zich minder zorgen hoeft te maken over mogelijke gezondheidsproblemen onderweg.

2. Nazorg Service

Geregistreerde Maine Coon fokkers zijn gewoonlijk niet het soort verkopers dat van de ene dag op de andere komt en gaat, nadat zij hun kittens hebben verkocht.

In plaats daarvan zijn ze vaak direct beschikbaar om uw zorgen te behandelen, zelfs nadat u uw Maine Coon kitten heeft gekocht.

Zij houden van de Maine Coon kittens die zij fokken en zijn meer dan blij om u te helpen als u problemen ondervindt na de aankoop.

3. Volledig gevaccineerd

Geregistreerde fokkers zorgen er ook voor dat hun Maine Coons volledig gevaccineerd zijn en dat hun vaccinatiehistorie altijd up to date is.

Vaker wel dan niet, verkopen zij geen ongevaccineerde katachtigen.

4. Uitgebreide Kennis

Legitieme Maine Coon fokkers zijn vaak gepassioneerd over dit specifieke kattenras, neiging om niet te fokken Maine Coon kittens omwille van gewoon het genereren van een winst.

De meeste fokkers zijn echte liefhebbers van de Maine Coon, en hebben meestal een brede kennis over het ras.

Welke vragen en zorgen je ook hebt, deze fokkers kunnen ze meestal gemakkelijk beantwoorden en kunnen je zelfs waardevol advies geven.

5. Gesteriliseerd of Gecastreerd

De meerderheid van de Maine Coon fokkers zullen hun Maine Coons kittens gecastreerd of gesteriliseerd verkopen.

Wees er echter van bewust dat sommige legitieme fokkers in Indiana het steriliseren en castreren aan het oordeel van de koper overlaten.

Dit is de beste leeftijd om een Maine Coon kitten te castreren.

6. Hoge standaard van zorg

Als u besluit een Maine Coon kitten van een geregistreerde Maine Coon fokker te kopen, kunt u garanderen dat uw kitten of kat met de grootst mogelijke zorg is behandeld.

Kopers die een Maine Coon kitten van niet-geregistreerde Maine Coon fokkers betrekken, lopen het risico dat het kitten dat ze verkocht krijgen niet correct is opgevoed. Het kitten kan bijvoorbeeld niet gesocialiseerd zijn, of niet volledig gevaccineerd.

Authentieke fokkers geven hartstochtelijk om dit raskattenras en zouden hun katten of kittens daarom nooit mishandelen.

7. Legitieme stamboom papierwerk

Met geregistreerde Maine Coon fokkers, weet u zeker dat het stamboom papierwerk van uw kitten legitiem is.

Zij zullen u graag kennis laten maken met de ouders van het Maine Coon kitten en u waardevolle inzichten en gedetailleerd advies en informatie geven over de kenmerken en persoonlijkheidskenmerken van de ouders van uw kitten.

Deze informatie zal u helpen te weten hoe u beter voor uw kitten kunt zorgen.

Geregistreerde Maine Coon Kattenfokkers in Indiana

Als u op zoek bent naar Maine Coon katten fokkers in Indiana, kijk dan eens in de lijst hieronder.

Deze gegevens zijn afkomstig van de volgende gerespecteerde Maine Coon kattenorganen, en zijn correct op 23 maart 2022:

Klik op de fokker die u wilt beoordelen, om direct door te gaan naar meer informatie:

 • Lincolnshire Maine Coons
 • Coon Shadow Maine Coons
 • Wildcat Creek Cattery
 • Smokey Mountain Maine Coons
 • Koontyme
 • HD Coonz

Fokkers die aan de lijst willen worden toegevoegd, kunnen een e-mail sturen naar: mainecooncentral@gmail.com

Important Notice

Maine Coon Central makes no representations or warranties with respect to the breeding or business practices of any of the companies listed within this article.

Maine Coon Central strongly recommends that an individual’s transactions with breeders be undertaken with the same caution and due diligence, as would be devoted to any important business matter.

Hier zijn de zes Maine Coon fokkers in Indiana, compleet met hun contactinformatie en korte bedrijfsachtergrond.

1. Lincolnshire Maine Coons

De Lincolnshire Maine Coons is een familiebedrijf en eigendom, cattery gelegen in Huntington, Indiana.

Deze fokker brengt gewoonlijk zijn kittens groot bij hen thuis om er zeker van te zijn dat hun kittens meer vertrouwd zijn met mensen en goed kunnen opschieten met andere huisdieren.

Merk op dat ik op hun website geen informatie kon vinden over de prijzen van hun Maine Coon kittens of katten, noch over eventuele Maine Coon kitten gezondheidsgaranties die zij bieden.

U kunt echter altijd contact opnemen met deze fokker via hun contactinformatie hieronder om eventuele specifieke vragen die u heeft aan de orde te stellen.

Registration body: The International Cat Association
Address: 3607 West 200 North Huntington, IN 46750
Contact Name: UNKNOWN
Telephone: (260) 51903301
Website Address: 
Email: marlakkelsey@gmail.com

2. Wildcat Creek Cattery

Gelegen in Kokomo, Indiana, fokt deze TICA-gecertificeerde fokker alleen Maine Coons.

Deze cattery castreert of castreert hun kittens niet voordat ze naar hun families gaan, aangezien het de verantwoordelijkheid van de adoptant is om dit te doen. Hun katten zijn genetisch gescreend op eventuele gezondheidsproblemen of aandoeningen.

De fokker verkoopt Maine Coon kittens in een hogere prijsklasse, van $2000 – $3500.

Zij verkopen ook volgroeide Maine Coon katten die met pensioen zijn gegaan van het fokken. De prijzen van deze gepensioneerde katten beginnen bij $950.

Registration Body: The International Cat Association (Registration stated on website)
Address: 1008 Cottonwood Dr, Kokomo, IN 46901, Indiana, USA
Telephone: (765) 437 3203
Contact Name: Crystal Rhine
Website: www.indianamainecoons.com
Email: wildcatcreekcattery@hotmail.com

3. HD Coonz

HD Coonz is trots op het fokken van gezonde Maine Coon katten. Zij controleren hun katten op besmettelijke ziekten en voeren 40+ testen uit op genetische ziekten.

De foundationkatten bij HD Coonz zijn geïmporteerd uit Rusland of zijn van Russische importafkomst.

Op hun website staat dat de eigenaar van HD Coonz voorheen consultant in holistische diervoeding was.

Let op, de fokker voelde zich niet op zijn gemak met het verstrekken van hun adresgegevens. Kopers moeten daarom voorzichtig te werk gaan:

Registration Body: TICA
Address: NOT PROVIDED
Email: HDCoonzCattery@outlook.com
Telephone: +1 (260) 750-5293
Contact Name: Heather Vogel
Website: HDCoonzCattery.com

4. Coon Shadow Maine Coons

Deze kleine cattery is actief sinds 2002 en heeft niet altijd Maine Coon kittens beschikbaar.

Maar als ze beschikbaar zijn, zorgen ze er altijd voor dat hun katten en kittens gezond zijn door ze een genetische screening te laten ondergaan op eventuele problemen.

Coon Shadow Maine Coons castreren of steriliseren hun kittens niet, maar eisen meestal van kopers dat zij een schriftelijk contract ondertekenen waarin staat dat zij het gekochte Maine Coon kitten voor een bepaalde datum zullen castreren/steriliseren.

Zorg ervoor dat u mijn artikel ‘Beste leeftijd om een Maine Coon kitten te castreren‘.

Maine Coon kittens verkocht door deze specifieke fokker zijn over het algemeen geprijsd rond de $ 1.000 – $ 1.500.

De kittens worden opgevoed in het huis van de fokker, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze gesocialiseerd zijn met zowel mensen als huisdieren, en zich op hun gemak zullen voelen in uw huis.

Ik heb de naam of het adres van de fokker niet kunnen achterhalen. Ga daarom voorzichtig te werk.

Registration Body: Unknown
Address: Lawrenceville, Illinois
Email: coonshadowmainecoons@hotmail.com
Telephone: (812) 887 5243
Contact Name: UNKNOWN
Website: www.coonshadowmainecoons.com

Maine Coon kittens te koop in Fort Wayne Indiana

Hieronder vind je een Maine Coon fokkers die ik heb gevonden in Fort Wayne, Indiana:

1. Smokey Mountain Maine Coons

Deze fokker was oorspronkelijk gevestigd in Tenessee maar heeft sindsdien zijn activiteiten verplaatst naar Fort Wayne, IN.

Deze cattery fokt Maine Coons die consequent worden gescreend op genetische problemen, sinds 2009.

Smokey Mountain Maine Coons verkoopt Maine Coon kittens voor ruwweg $1500 tot $2200.

Houdt u er rekening mee dat zij zullen eisen dat u een adoptiecontract tekent als u een Maine Coon kitten van hen koopt.

In het contract staan de verzorgingseisen van het kitten, en wanneer u het kitten gesteriliseerd/gesteriliseerd moet hebben.

Ik kon geen contactnaam voor deze fokker vinden. Gelieve altijd voorzichtig te zijn.

Registration Body: TICA
Address: FT Wayne, Indiana 46706
Email: bkruse.smmc@gmail.com
Telephone: +1 865-850-5577
Contact: UNKNOWN
Website: www.mainecoonconnection.com

Maine Coon katten te koop Indianapolis

Hieronder vindt u een Maine Coon fokker in Indianapolis:

1. Koontyme

Op de website van Koontyme staat dat zij al meer dan 20 jaar Maine Coons fokken.

Deze fokker geeft kittens hun eerste vaccinatie en heeft een clausule in het contract opgenomen dat adoptanten een bewijs van castratie en sterilisatie moeten overleggen zodra de kat zes maanden oud is geworden.

De fokker biedt ook een tweejarige gezondheidsgarantie tegen veel voorkomende genetische gezondheidsproblemen.

Let op: de contactnamen en volledige adresgegevens van de fokkers zijn onbekend. Ga daarom voorzichtig te werk.

Registration Body: TICA
Address: Martinsville, Indianapolis
Telephone: 765 318 3437
Contact Name: UNKNOWN
Website: www.koontyme.com
Email: craftie85@gmail.com

Maine Coon Rescue Indiana

Als u bij geregistreerde Maine Coon fokkers niet helemaal vindt wat u zoekt, kunt u ook Maine Coon reddingscentra proberen.

Deze reddingscentra, hoewel beperkt, helpen je om raszuivere of gemengde Maine Coons te vinden tegen een lagere prijs.

Bovendien komen ze ook met de hieronder opgesomde extraatjes, die vooral nuttig zijn als je een Maine Coon probeert te kopen terwijl je ook binnen een krap budget blijft (bronnen 1,2):

 • Goedkopere prijs: U kunt een Maine Coon kat in reddingscentra vinden voor slechts $400 tot $700 in plaats van de maximumprijs van $2000 bij fokkers.
 • Oudere katten zijn beter: De meeste opvangcentra bieden alleen Maine Coon katten aan in plaats van kittens; volwassen katten vergen echter minder onderhoud of werk omdat ze al zwerfvuilgetraind zijn en rustiger dan kittens.
 • Gezondere Gemengde Rassen: Velen zullen kiezen voor raszuivere Maine Katten. Echter, gemengde rassen zijn ook een goede keuze omdat ze gezonder zijn door genetische diversiteit.

Geregistreerde Maine Coon fokkers in Indiana

Geregistreerde Maine Coon fokkers zijn de veiligste manier om gezonde stamboom Maine Coon kittens van uw eigen te kopen.

Dus, blijf lezen om geregistreerde Maine Coon fokkers in Indiana te ontdekken die bij jou in de buurt zijn!

Natuurlijk, voordat u geld overhandigt, zorg ervoor dat u uw onderzoek doet.

Duik nooit halsoverkop in het kopen van een Maine Coon kitten te koop, van de eerste fokker die u vindt.

Tenzij dat is, u 100% zeker bent dat zij een legitieme Maine Coon fokker zijn, en het kitten heeft voldaan aan alle criteria vermeld in dit artikel.

Een paar andere dingen om te overwegen …

Voor alles is het van cruciaal belang dat u zich ervan vergewist dat de fokker van de Maine Coon kat naar behoren is geregistreerd bij de juiste bestuursorganen, zoals TICA (The International Cat Association) of CFA (Cat Fancy Association), enz.

Laten we eens wat meer te weten komen over TICA, en wat hen zo bijzonder maakt voor fokkers om een certificaat te hebben.

TICA

De International Cat Association is het grootste genetische register van huiskatten of -kittens, en van raskatten ter wereld.

TICA’s primaire doelen zijn om:

 • Het registreren van de stambomen van verschillende kattenrassen.
 • Vaststellen van rasstandaarden.
 • Overziet, licenseert, of organiseert kattenshows over de hele wereld.
 • Helpen bij het bevorderen van vriendschappelijke en zinvolle relaties tussen kattenliefhebbers over de hele wereld.

Met een overvloed aan oplichtingspraktijken bij de verkoop van huisdieren, die zo nu en dan potentiële katteneigenaren tot slachtoffer maken, is de kans groter dat een Maine Coon fokker die laat zien dat hij geregistreerd is bij TICA, betrouwbaar is.

Hoewel het mogelijk is dat een bij TICA geregistreerde fokker niet langer voldoet aan de rasstandaarden van TICA, is dit minder waarschijnlijk.

De TICA registratie helpt om te valideren dat de Maine Coon katten fokker verkoopt:

 • Authentiek
 • Stamboom
 • Raszuivere Katten
 • Maine Coons verkopen met goede bedoelingen

Het wordt aanbevolen dat kopers naar dit registratiemerk kijken voordat ze van een kattenfokker kopen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw transacties veilig en legitiem zijn.

Kopen bij een geregistreerde Maine Coon kattenfokker is echter duur, dus het is belangrijk dat kopers realistisch zijn over hoeveel ze zich kunnen veroorloven te betalen voor een Maine Coon kitten.

U kunt verwachten dat de gemiddelde kosten ongeveer $1000-$2000 zijn voor een Maine Coon kitten, hoewel dit cijfer kan variëren van fokker tot fokker.

Als de prijs een probleem is, overweeg dan om in plaats daarvan uw hart te openen voor een Maine Coon mix ras.

Waar vind je gratis Maine Coon Kittens?

Maine Coon kittens kosten ruwweg $1.000 – $1.500 dollar per stuk, wat nogal zwaar op uw portemonnee kan drukken.

Wist je dat als de prijs je enige probleem is, je altijd gratis Maine Coons kunt kopen?

U kunt gratis Maine Coon kittens vinden voor adoptie als u typt gratis Maine Coon kittens bij mij in de buurt in je Google zoekbalk.

Houd er wel rekening mee dat er adoptiekosten in rekening kunnen worden gebracht en dat het kitten waarschijnlijk van gemengde afkomst zal zijn, in plaats van een raszuivere Maine Coon.

U zult een aanzienlijke hoeveelheid geduld moeten hebben om een kitten of kat te vinden, aangezien dit ras de neiging heeft schaars te zijn.

Zorg ervoor dat je mijn artikel leest 10 Plaatsen om gratis Maine Coon Kittens te vinden voor meer informatie hierover.

Maine Coon Mix Kittens Te Koop In Indiana

Maine Coon mix kittens zijn over het algemeen een kleiner ras, omdat ze slechts genetisch een deel Maine Coon zijn in plaats van raszuiver. Ze vertonen vaak veel Maine Coon trekjes, maar niet allemaal.

Hier zijn enkele voordelen die u zult genieten bij het kopen van een gemengde Maine Coon kat:

 • Gezonder: Genetische problemen komen minder vaak voor bij gemengde Maine Coons, dan bij raszuivere.
 • Goedkoper: In tegenstelling tot zuivere rassen kosten gemengde rassen minder omdat zij zich niet hoeven te houden aan de strengere normen waaraan zuivere rassen worden onderworpen.
 • Langere Levensduur: Gemengde rassen hebben de neiging een langere levensduur te hebben dan raszuivere rassen, voornamelijk door minder genetische afwijkingen.
 • Gemengde Uiterlijk: Gemengde rassen hebben een verscheidenheid aan opvallende uiterlijke kenmerken, waardoor het meer diverse huisdieren zijn.

Je kunt gemengde Maine Coon kittens te koop vinden tussen de $300 – $600 als je kijkt bij je lokale reddingsorganisaties.

U kunt ook de bron Maine Coon mix kittens van de volgende organisaties:

1. Indyhumane

Indyhumane redt en verzorgt haar dieren in haar asiel.

Dit is een geweldige plek om een Maine Coon mix te vinden en te adopteren.

U kunt contact met hen opnemen door hun website te bezoeken of een persoonlijk bezoek bij hen in te plannen:

Address: 7929 N Michigan Rd, Indianapolis, IN 46268

2. Indiana Maine Coon Redding

U kunt een gemengde Maine Coon kat adopteren van Indiana Maine Coon rescue.

Houd er echter rekening mee dat er slechts een beperkt aantal Maine Coons door deze organisatie wordt gehuisvest. Ze zijn gevestigd in Henry County, zie adresgegevens hieronder:

Address: Henry County, 11 Midway Drive, New Castle, Indiana 47362.
Telephone: 765 529 08131

Conclusie

Je kunt Maine Coon kittens te koop vinden in Indiana door adoptie of door ze te kopen van geregistreerde Maine Coon fokkers, en dierenwinkels.

Kopen bij geregistreerde Maine Coon fokkers is de beste manier om gezonde Maine Coon kittens in Indiana te vinden als de stamboom status en genetische screening van een kitten belangrijk voor je zijn.

Niettemin, als de aankoopprijs een probleem voor u is, zorg er dan voor dat u de adoptie van een Maine Coon kitten of een deel van een Maine Coon kitten van reddingsorganisaties in Indiana overweegt.

Dit zal niet alleen goedkoper zijn dan aankoop bij een geregistreerde fokker, maar geeft ook een liefdevol thuis aan een kat in nood.

Gerelateerde vragen

Waar kan ik Maine Coon Kittens $450 te koop vinden?

U kunt Maine Coon kittens te koop vinden bij geregistreerde fokkers, dierenwinkels, of adopties. U kunt Maine Coon kittens van $450 echter meestal vinden in reddingscentra.

Zijn Er Zilver Maine Coon Kittens Te Koop Indiana?

Wildcat Creek Cattery biedt verschillende selecties van zilveren Maine Coon kittens voor u om uit te kiezen. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart-bruin, zwart-zilver, en nog veel meer.

Plaats een reactie