Maine Coon Kittens Te Koop In Arkansas

Als u ooit een Maine Coon kat heeft gezien, bent u waarschijnlijk gebiologeerd door zijn levendige liefdevolle persoonlijkheid, vriendelijke aard, en prachtige goede looks. Wie kan het u kwalijk nemen?!

Voor degenen onder u die op zoek zijn naar Maine Coon kittens te koop in Arkansas, bent u bij ons aan het juiste adres, dus lees verder om de beste plaatsen te ontdekken om deze fantastische langharige schoonheden te kopen.

De beste plaats om een Maine Coon kitten in Arkansas te kopen is van een geregistreerde Maine Coon fokker. Als u het niet erg vindt om een oudere kat te adopteren, hebben de Maine Coon Rescue Centers in Arkansas een aantal oudere Maine Coon katten beschikbaar, die buiten hun schuld om zonder een liefdevol thuis zijn komen te zitten.

Als een van de meest begeerde kattenrassen die er bestaan, zou het je ongetwijfeld verbazen te horen dat de mensen in Arkansas ook massaal verliefd zijn op deze majestueuze zachte reuzen.

Elke kat verdient een liefdevol thuis, voor het leven. Daarom, voordat u zich haast om een geregistreerde Maine Coon fokker in Arkansas te vinden, overweeg dan eerst de adoptie van een oudere Maine Coon kat van een adoptiebureau of reddingscentrum.

Hoewel deze katten misschien niet raszuiver zijn, delen ze vaak veel eigenschappen van dit geliefde kattenras.

Blijf lezen om de beste plaatsen te ontdekken om Maine coon kittens te koop in Arkansas te kopen of te adopteren.

Maine Coon Kittens Te Koop In Arkansas

Met zo’n mysterieuze afkomst, is het niet verwonderlijk dat zoveel mensen gefascineerd zijn door dit ongewoon hondachtige kattenras.

Je zou zeker niet de eerste persoon zijn die zich afvraagt of de Maine Coon deels wasbeer is.

Lees meer over deze grillige mythe, in mijn artikel ‘Waar komen Maine Coons vandaan‘.

Deze grote katten hebben het hart van vele eigenaren over de hele wereld veroverd met hun zachtaardige, vriendelijke en zeer intelligente aard.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze grote katten een van de meest populaire kattenrassen zijn om te bezitten in de VS.

Als u fan bent van het Maine Coon kattenras, en op zoek bent om ofwel een Maine Coon kitten in Arkansas te kopen of te adopteren, dan bent u zeker niet alleen in uw zoektocht om het perfecte kitten of kat te vinden.

Hieronder vindt u de beste manieren om een Maine Coon kitten in Arkansas te kopen of te adopteren (klik op de link om direct naar uw interessegebied te springen):

Als de hoge prijs die deze majestueuze katten vragen een probleem is, zijn kattenasiels een geweldige plek om uw zoektocht te beginnen.

Houd er rekening mee dat u waarschijnlijk heel lang (misschien zelfs jaren) zult moeten wachten om een gedeeltelijk of raszuiver Maine Coon kitten uit een kattenasiel te vinden.

De belangrijkste reden hiervoor is dat Maine Coons zelden ter adoptie worden afgestaan vanwege hun extreem hoge prijskaartje.

De concurrentie is ook groot als het gaat om het vinden van goedkope Maine Coon kittens te koop in Arkansas.

Het is belangrijk dat u realistisch bent dat de kattenasiels in Arkansas al regelmatig telefoontjes krijgen van andere geïnteresseerden die dromen van het bezitten van een Maine Coon kitten of kat.

Geduld is echter de sleutel, dus geef uw droom niet op om het geluk te hebben een van deze voortreffelijke katten te bezitten.

Hoewel zeldzaam, is het mogelijk om Maine Coon kittens gratis te vinden.

Als je geïnteresseerd bent om meer te leren zorg dan dat je mijn tips daarvoor leest in mijn artikel ‘10 Plaatsen om gratis Maine Coon Kittens te vinden‘.

DISCLAIMER: ‘Maine Coon Central’ Onderschrijft geen van de fokkers die op deze pagina vermeld staan. Fokkers informatie is afkomstig van TICA, CFA en fokkers websites.

Wees u ervan bewust dat er veel oplichtingspraktijken zijn bij de verkoop van huisdieren, vooral als het gaat om het dure Maine Coon kattenras. Als een fokker een grote aanbetaling vraagt voor kittens, vermijd dit dan of ga zeer voorzichtig te werk. Het is van vitaal belang dat potentiële eigenaars voldoende onderzoek doen naar de cattery en/of de fokker alvorens geld te overhandigen.

Maine Coon Centraal

Maine Coon Kittens Te Koop Bij Mij

Staat u aan het begin van uw reis, op zoek naar een Maine Coon kitten om uw familie te vergezellen?

Als het antwoord ja is, voelt u zich waarschijnlijk overweldigd door het enorme aantal kittens dat te koop wordt aangeboden op het internet.

Het ontcijferen van de legitieme advertenties van de valse kan verwarrend zijn, en stressvol!

Voordat u in paniek raakt, moet u deze gids lezen om ervoor te zorgen dat u de juiste beslissingen neemt in uw zoektocht naar een Maine Coon kitten en niet wordt opgelicht door achtertuin fokkers (BYB) die snel geld willen verdienen aan nietsvermoedende kopers.

Dus hier is wat u moet doen …

Uw eerste stap moet zijn om de markt te onderzoeken in de plaats waar u woont in Arkansas. Deze informatie kan worden gevonden door het typen van de volgende zoektermen in Google:

 • Maine Coon Kittens Te Koop In Mijn Omgeving
 • Geregistreerde Maine Coon fokkers in Arkansas
 • Maine Coon Kittens Te Koop
 • Maine Coon Kittens Arkansas Rescue
 • TICA geregistreerde Maine Coon fokkers in Arkansas
 • CFA Geregistreerde Maine Coon Fokkers in Arkansas

Houdt u er rekening mee dat deze zoektermen slechts een beginpunt zijn.

Misschien moet je zelf ook nog wat bedenken, om je zoeknet te verbreden.

Als je eenmaal een aantal fokkers online hebt gevonden, zorg er dan voor dat je hun website in detail bekijkt.

Probeer een gevoel te krijgen voor het soort bedrijf dat ze zijn, hun formele certificeringen, de kittens die ze verkopen, en of het bedrijf goed bij jou past.

Zorg ervoor dat je de antwoorden op deze eerste vragen vaststelt:

 • Heeft het publiek het bedrijf goed beoordeeld?
 • Is de fokker geregistreerd bij:
  • TICA (de internationale kattenvereniging)
  • CFA (Cat Fanciers Association)
 • Word actief op Maine Coon Facebook groepen:
  • Heeft de kattenliefhebbende gemeenschap gehoord van deze fokker? Wat zijn hun gedachten?
  • Kan de gemeenschap van kattenliefhebbers een geweldige Maine Coon fokker in Arkansas aanbevelen?
  • Zijn er plaatsen om het kopen / adopteren van een Maine Coon kitten in Arkansas te vermijden?
 • Laat de fokker je de kittens en fokkatten in hun huiselijke omgeving ontmoeten?
 • Moet je een contract tekenen met de fokker?
 • Is er een wachtlijst voor het bestellen van Maine Coon kittens?
 • Zal het kitten volledig ingeënt zijn / een vlooienbehandeling hebben gehad, voordat het wordt opgehaald?
 • Kan de fokker u legitiem papierwerk over de stamboom van de kittens geven?
 • Heeft de fokker je gevraagd om geld over te maken buiten de VS? (je zou dit nooit moeten doen)
 • Heeft het kitten een volledige medische geschiedenis van een dierenarts in de buurt van het bedrijf?

Wanneer u met geregistreerde Maine Coon fokkers spreekt, zult u snel merken dat de meesten geobsedeerd zijn door dit kattenras!

Veel fokkers zijn in de fokwereld gestapt omdat ze niet genoeg van deze katten konden krijgen, en zijn dol op elk gefokt kitten.

Je zult misschien ook merken dat Maine Coon fokkers vaak een actieve rol spelen in Maine Coon Facebook groepen, simpelweg omdat ze graag andere eigenaren willen helpen, terwijl ze ook dit prachtige kattenras willen beschermen.

Bovenstaande vragen zijn er slechts enkele die gesteld moeten worden, voordat u een Maine Coon kitten of kat koopt of adopteert.

Voor alle details, zorg ervoor dat u mijn ‘Complete Gids Voor Het Kopen Van Een Maine Coon Kitten‘.

Geregistreerde Maine Coon fokkers in Arkansas

Dus, hoe vind je een geregistreerde Maine Coon fokker bij jou in de buurt, wanneer het internet vol staat met duizenden Maine Coon kittens te koop, over de hele wereld?

Goede vraag! …

Tot $2,000 betalen voor één Maine Coon kitten is een erg dure beslissing als je het vergelijkt met het kopen van een niet-pedigree kat voor $50-150.

Dus, als je in de verleiding komt om een Maine Coon kitten van een niet-geregistreerde fokker te kopen, zou je niet de eerste zijn die deze fout maakt.

Hoewel de prijs van het kopen van een raskitten van een geregistreerde Maine Coon fokker in Arkansas in eerste instantie misschien te hoog aanvoelt, houd in gedachten dat het kopen van een geregistreerde fokker altijd de veiligste manier zal zijn om een raszuivere Maine Coon kitten te bezitten.

Enkele van de belangrijkste redenen waarom geregistreerde fokkers zo duur zijn, zijn omdat ze:

 • Een hoger niveau van zorg bieden
 • Vaccinaties
 • Vlooienbehandeling
 • Socialisatie
 • Fokkattenonderzoek
 • kitten correct opvoeden

Zie het zo…

Is het beter om minder geld uit te geven door een kitten te kopen bij een niet-geregistreerde Maine Coon fokker, alleen om te ontdekken dat uw kitten een levensbedreigende genetische mutatie heeft die levenslang dure medicatie vereist?

Kunt u zich realistisch gezien deze onverwachte en dure medische rekeningen veroorloven, door een risico te nemen op een niet-geregistreerde fokker, simpelweg omdat u daardoor minder aanloopkosten voor het Maine Coon kitten hoeft te betalen?

Geregistreerde Maine Coon fokkers bieden u gemoedsrust, en zorgen voor:

 • Officieel stamboom papierwerk
 • Kitten zal worden gecastreerd / vlooienbehandeling
 • Comfort in de wetenschap dat het kitten is opgevoed met de juiste voedingsbehoeften.
 • Fokkatten worden gescreend op genetische medicijnproblemen die kunnen worden doorgegeven aan hun nesten.

Juist, laten we eens nader bekijken welke geregistreerde Maine Coon fokkers er in Arkansas beschikbaar zijn.

Klik op de link als u direct naar de aangegeven locatie in Arkansas wilt gaan.

Anders, scroll gewoon op uw gemak naar beneden!

Maine Coon Kittens Te Koop In Arkansas

De volgende geregistreerde Maine Coon fokkers zijn gevestigd in Arkansas:

MetatronEyes

Registratie Instelling: TICA en CFA (Fokkers website gebruikt om registratiestatus katteninstelling te bevestigen)

Adres: Vlakbij Lale Ouachita In Arkansas

E-mail: info@metatroneyes.com

Website:

2BarW Coons

Registratie Instelling: CFA (website van fokker gebruikt om registratiestatus katteninstantie te bevestigen)

Adres: 977 E Glazypeau Rd. Hot Springs Village, AR 71909

Contact: Teresa Warren

Telefoon: (479)530-6279

E-mail: info@2barwcoons.com

Website:

Maine Coon Kittens Te Koop In Noord Oost Arkansas

De volgende geregistreerde Maine Coon fokkers bevinden zich in North East Arkansas:

Whispurridge Cattery

Registratie Instelling: CFA, CFF, en TICA (de website van de fokker wordt gebruikt om de registratiestatus van de kattenorganisatie te bevestigen)

Contact: Missy McMinn

Locatie: 6785 Greene 721 Road Paragould, AR, US 72450

Telefoon: +1 901-299-9950

E-mail: eclipseenv@aol.com

Website:

Maine Coon Kittens Te Koop In Noord West Arkansas

De volgende geregistreerde Maine Coon fokkers bevinden zich in North West Arkansas:

Hillside Maine Coons

Registratie Instelling: CFA (website van fokker gebruikt om registratiestatus katteninstantie te bevestigen)

Locatie: Lowell, Arkansas, Verenigde Staten

Telefoon: (479) 353-5607

E-mail: hillsidefarmsnwa@gmail.com

Website:

Maine Coon Kittens Te Koop In Benton, Arkansas

De volgende geregistreerde Maine Coon fokkers zijn gevestigd in Arkansas:

Mountain Fork Maine Coons

Registratie Instelling: CFA (website van fokker gebruikt om registratiestatus katteninstantie te bevestigen)

Adres: Uitlopers van de Kiamichi Bergen in ZO Oklahoma, vlakbij de grenzen van Texas en Arkansas.

Contact: Kelly Sparkman

Telefoon: (580) 306-3571

E-mail: mtnforkkittens@gmail.com

Website:

River Valley Maine Coon

Registratie Instelling: CFA (website van fokker gebruikt om registratiestatus katteninstantie te bevestigen)

Adres: River Valley van Arkansas

Contact: Niet vermeld

Telefoon: Niet vermeld

E-mail: holwickang@gmail.com

Website:

Goedkope Maine Coon Kittens Te Koop In Arkansas

Wist u dat Maine Coons een van de duurste kattenrassen zijn?

De gemiddelde prijs van een Maine Coon kitten is $1,000 per kitten.

Deze prijs kan oplopen tot $2,000, afhankelijk van de kwaliteit van het kitten dat gekocht wordt, en hun bewezen stamboom status.

Als u hoopt Maine Coons te fokken of een show Maine Coon te kopen, verwacht dan dat de prijs oploopt tot ongeveer $2.500 per kitten.

We willen allemaal graag goedkoop een stamboom Maine Coon kunnen kopen, maar realistisch gezien is de kans dat dit gebeurt klein.

Omdat het zo’n begeerd kattenras is, moet u in gedachten houden dat het onwaarschijnlijk is dat u ooit een geregistreerde Maine Coon fokker zult vinden die raszuivere Maine Coon kittens verkoopt voor $500 of minder.

Als dat wel zo is, moeten er alarmbellen gaan rinkelen in je hoofd …

Voor degenen onder u die wanhopig op zoek zijn naar een Maine Coon kitten, maar slechts $500 te besteden hebben, waarom overweegt u dan niet een oudere Maine Coon kat te herplaatsen bij een Maine Coon Rescue Center, of een kattenasiel?

Oudere Maine Coons zijn goedkoper in aanschaf, en hebben nog tonnen liefde te geven.

Als alternatief, waarom overweeg je niet de aankoop of adoptie van een gedeeltelijk Maine Coon, of Maine Coon mix?

Hoewel de kat misschien niet ALLE Maine Coon kenmerken en uiterlijk deelt, kan hij toch aspecten van de geliefde persoonlijkheidskenmerken van de stamboom Maine Coons bezitten.

Onthoud: Gemengde rassen zijn precies dat, een mengsel van meer dan één kattenras DNA en genetica.

Een deel Maine Coon zal altijd minder duur zijn in aanschaf dan een raszuivere.

Het is echter onmogelijk om het percentage Maine Coon kattengenetica te garanderen dat aanwezig is in de kat die u koopt, dus de persoonlijkheid of het uiterlijk van de kat als deze eenmaal volgroeid is, kan anders zijn dan u had gehoopt.

Als u op zoek bent naar een Maine Coon te koop voor $500 in Arkansas, zorg er dan voor dat u mijn ‘10 plaatsen om GRATIS Maine Coon Kitten te vinden gids’.

Reuze Maine Coon Kittens Te Koop

Veel potentiële eigenaren gaan op zoek naar de grootste Maine Coon kat die er bestaat!

Als jij dit bent, wees er dan van bewust dat NO FREEDER kan garanderen dat ELK van hun kittens zal uitgroeien tot reusachtige Maine Coons.

Hoewel u nooit 100% zeker kunt zijn dat een Maine Coon kitten zal uitgroeien tot een reus, kunt u uw kansen op het krijgen van een reusachtige Maine Coon kat vergroten door deze stappen te nemen:

 • Koop een kitten gefokt door twee extra grote Maine Coon katten.
 • Let op de kenmerken van de kittens, d.w.z. de pootjes en de oren. Als ze groter lijken dan de andere kittens in het nest, is er een mogelijkheid dat het kitten extra groot wordt!

Houdt er rekening mee, dat geen van deze opties volledig waterdicht is. In feite zou je kunnen eindigen met een kleine Maine Coon kat!

Lees meer over kleine Maine Coons in dit artikel dat ik schreef ‘Waarom is mijn Maine Coon zo klein?‘.

Maine Coon Kittens Te Koop In Little Rock Arkansas

Helaas heb ik geen Maine Coon kittens kunnen vinden die te koop zijn in Little Rock Arkansas.

Hopelijk kan een van de geregistreerde Maine Coon fokkers hierboven je helpen.

Hoewel dit misschien niet is wat u zoekt, heb ik een bedrijf gevonden genaamd Pet Curious die Maine Coon te koop aanbiedt, in Little Rock Arkansas.

Wees u ervan bewust dat Pet Curious geen geregistreerde Maine Coon fokker is, dus wees voorzichtig.

Het is belangrijk om te begrijpen dat het onmogelijk zal zijn om de stamboomstatus en de medische geschiedenis van de kittens en katten die verkocht worden te bewijzen.

De website beweert niet CFA of TICA geregistreerd te zijn en geeft zeer beperkte informatie, dus zorg ervoor dat u geen overhaaste beslissingen neemt.

Niet geregistreerde Maine Coon Kittens

Met de buitensporige prijzen die deze majestueuze katachtigen vragen, is het niet verwonderlijk dat zoveel mensen overwegen een niet-geregistreerde Maine Coon kitten te kopen.

Hoewel er een kans is dat u later geen problemen zult ondervinden met uw kitten of kat, is er ook een meer dan gemiddelde kans dat u dat wel zult ondervinden.

Hieronder volgt een lijst van redenen waarom het kopen van een niet-geregistreerd Maine Coon kitten problematisch kan zijn:

 • Stamboom status van kitten onbekend. Is de kat raszuiver of gemengd?
 • Kitten niet correct opgevoed en gesocialiseerd, wat leidt tot gedragsproblemen.
 • De fokkatten werden niet gescreend op Maine Coon gezondheidsproblemen, zoals deze.
 • Kitten niet gecastreerd, gevaccineerd, of behandeld tegen vlooien, voorafgaand aan de aankoop.
 • Het kitten is niet eens een Maine Coon kat!
 • Als er iets mis gaat, heb je geen verhaal op de verkoper.
 • Kitten werd niet correct verzorgd.

Ozark Maine Coon Cattery

Houd er rekening mee dat Ozark Maine Coons niet in Arkansas is gevestigd.

In plaats daarvan, is het ongeveer 123 mijl rijden, in Zuidoost Missouri.

De website van het bedrijf zegt dat ze TICA geregistreerd zijn.

Conclusie

Als je hebt gezocht naar Maine Coon kittens te koop in Arkansas, dan is hopelijk dit artikel is geweest van grote hulp voor je.

Het beste advies dat ik je kan geven is om dit artikel grondig door te lezen. Bezoek vervolgens zoveel mogelijk fokkers in uw omgeving, om een indruk te krijgen van hun moraal, ethos, voorwaarden, en beschikbaarheid van kittens.

Als u op zoek bent naar raszuivere Maine Coon Kittens te koop in Texas, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom leest u niet mijn artikel over ‘Geregistreerde Maine Coon fokkers in de Verenigde Staten, per staat‘ om een volledig inzicht te krijgen in de verschillende Maine Coon fokkers die in de gehele Verenigde Staten werkzaam zijn.

Plaats een reactie