Kunnen katten slakken / slakken eten? Kunnen slakken katten doden?

Het meest fascinerende dat ik vind aan het zijn in een kattenwereld is dat alles en vooral alles de mogelijkheid heeft om je naar een heel ander niveau te intrigeren.

Vooral als je een kattenouder bent, word je toevallig verleid door de kleine dingen en begin je de zoektocht naar de antwoorden te beginnen.

Ik ben er geweest en ik weet hoe vermoeiend het soms kan zijn, maar ik verzeker je dat dit je grootste redding kan zijn.

De meeste mensen wonen in de gebieden waar slakken gemakkelijk in hun tuin te vinden zijn en als je je lieve harige baby buiten laat, dan moet je bekend zijn met de vraag die ik nu ga stellen.

Genoeg met mijn geblaf, ik vraag me vaak af wat er zou gebeuren als slakken een integraal onderdeel van het leven van onze kat worden? Zijn ze giftig?

Ik hoop oprecht dat je het onderwerp van vandaag hebt geraden, maar laat me je dichterbij brengen.

Het gaat over kunnen katten slakken/naaktslakken eten?

Laat me kort voor je antwoorden, katten moeten geen slakken / slakken eten, omdat ze parasieten in zich herbergen die gevaarlijk kunnen blijken te zijn voor het lichaam dat ze consumeert en fatale gebeurtenissen kunnen in sommige situaties onvermijdelijk zijn.

kunnen katten slakken/naaktslakken eten? een binnenkant

Kom op, laten we eens graven.