Kunnen katten kokkels eten? Zijn kokkels goed voor katten?

Katten staan bekend om hun voorliefde voor zeevruchten. Hoewel katten obligate carnivoren zijn wiens dieet veel eiwitten vereist, waarvan een groot deel afkomstig is van vlees, geeft dit niet altijd aan dat zeevruchten de beste keuze zijn.

Er zijn verschillende visalternatieven die geschikt kunnen zijn voor het dieet van een kat. Zeevruchten hebben een verscheidenheid aan vitamines en mineralen die uw kat ten goede kunnen komen, maar het is niet altijd raadzaam om ze dat te geven.

Hoewel rauwe zeevruchten niet worden aanbevolen voor katten, kunnen sommige bereide zeevruchten in kleine hoeveelheden worden getolereerd.

Ja, katten kunnen kokkels eten. Dat betekent echter niet dat ze er veel van moeten consumeren. Als u besluit om kokkels aan uw kat te geven, zorg er dan voor dat u het slechts in kleine hoeveelheden en een paar keer doet.

Vermijd ingeblikte kokkels omdat het vlees veel zout bevat, dat als conserveermiddel wordt gebruikt. Chemicaliën, in welke vorm of in welke hoeveelheid dan ook, zijn niet gunstig voor uw kat.

Blijf lezen om meer te weten te komen over de relatie tussen je katachtige vriend en kokkels!

Kunnen katten kokkels eten?