Kunnen katten hot cheetos eten? Uw vraag, onze bevindingen

Mijn lieve pootverhuurders, vandaag ben ik verbaasd en geschrokken als ik zie hoeveel van jullie echt bezorgd zijn om je katten en zo wanhopig op zoek zijn naar de juiste antwoorden.

Ik voel zoveel dankbaarheid om dit naar je toe te brengen dat ja, we hebben een basis om ons heen kunnen bouwen waar we daadwerkelijk een gesprek konden voeren over alles wat in je opkomt met betrekking tot je katten.

Vandaag heb ik een onderwerp samengevat waarvan ik er vrij zeker van ben dat de meesten van jullie op internet hebben gezocht en er geen juiste antwoorden op hebben kunnen vinden.

Ja, je raadt het al, het gaat over Cheetos.

Om je eerste vraag te beantwoorden, ja, katten kunnen Cheetos eten omdat het geen gevaarlijke voedselkeuze is voor je katachtige. Maar aangezien katten carnivoren zijn en ze een voldoende hoeveelheid eiwitten in hun dieet nodig hebben, bevat hete Cheetos alleen pure koolhydraten.

Laten we meer stilstaan en dit verder bespreken.

kunnen katten hete cheetos eten? uw vragen, onze bevindingen