Krabben katten leer? (Echt/Kunstleer)

Dit is ongetwijfeld een regelmatige bron van zorg als je een kattenouder bent die ook van hun meubels geniet. Het zit in hun aard dat katten krabben. Als je erover denkt om een nieuwe bank te kopen, moet je weten of katten het leer krabben.

Katten kunnen het leer krabben en ze doen het vaak. De nagels van katten zijn vlijmscherp en ze kunnen door leer scheuren, waardoor permanente schade ontstaat. Om te voorkomen dat katten aan uw leren meubels krabben, geeft u andere krabkeuzes of afschrikmiddelen.

Katten krabben in feite zowat alles. Ze zullen er tegenaan lopen, of het nu van leer is of niet. In plaats van je zorgen te maken of katten je leren bank zullen krabben, kun je stappen ondernemen om hem te beschermen.

Het zal een constant gevecht zijn om je bank te beschermen tegen de scherpe nagels van je kat, maar het sluit niet uit dat je een leren bank bezit als je een kat hebt. Lees verder om meer te weten te komen over waarom katten zich aangetrokken voelen tot leren banken en hoe je de jouwe kunt beschermen.

Krabben katten leer?