Katten en kamille: weet van kamille voordat je het aan je kat serveert!

Kattenouder zijn is absoluut een zeer grote verantwoordelijkheid. Het is moeilijk te voorspellen wat dit ondeugende wezen van plan is en wat als ze zichzelf schade toebrengt.

Medicijnen, eten of drinken alles moet voldoen aan de vereisten van het lichaam van de kat.

Een paar dagen geleden maakte ik wat kamillethee voor mezelf en als een emotionele ouder wilde ik het delen met mijn kat, maar ik moest mijn drang vasthouden en weten of de kamille veilig is voor mijn kat. Dit is wat ik heb leren kennen;

Kamille is een kruid gewonnen uit een madeliefje-achtige plant. Katten kunnen niet op de bladeren van kamille kauwen, omdat de geconcentreerde olie hen schade kan berokkenen. hoewel katten een zeer kleine portie kamilledrank voor de maag kunnen drinken. Maar een grote hoeveelheid kamille kan uw kat schaden door spijsverteringsproblemen te veroorzaken.

Dit is niet het einde! Dit onderzoek leidt me naar vele aspecten van katten en kamille en ik vond het gemakkelijker om mijn kennis samen te stellen en een groot deel van de informatie voor mijn lezers voor te bereiden.

Katten en kamille. Dit is wat u moet weten over kamille voordat u het aan uw kat serveert!