Kat Ate Rubber Band? Wat nu te doen?

Katten, zoals we allemaal weten, houden van spelen. Ze zijn vooral dol op sliertige, onstabiele objecten die rond stuiteren als echte prooien. Als gevolg hiervan zou het geen verrassing moeten zijn dat katten dol zijn op elastiekjes. Elastiekjes daarentegen zijn geen geschikt speelgoed voor katten, omdat ze aanzienlijke problemen kunnen veroorzaken als ze worden ingenomen.

Als u ziet dat uw kat een elastiekje eet, verwijder dan alle elastiekjes uit het bezit van uw kat en vervang ze door een veilig speeltje. Trek niet aan een elastiekje dat vastzit in de mond of onderkant van uw kat; vraag in plaats daarvan hulp aan uw dierenarts.

Zelfs als uw kat in goede gezondheid lijkt te verkeren, raadpleeg dan uw dierenarts voor begeleiding als hij of zij een groot stuk rubber (> 1,5 inch) heeft gegeten.

Als u uw dierenarts moet bezoeken, zorg er dan voor dat u een huisdierenverzekering voor u heeft, zodat het bezoek geen honderden dollars kost. Er zijn veel opties voor dekking van huisdierenverzekeringen, maar zorg ervoor dat u de beste kattenverzekering kiest die er is.

Laten we eens kijken waarom katten van elastiekjes houden!

Kat at rubberen band wat te doen