Houdt lavendel katten weg?

Katten kunnen een grote overlast veroorzaken wanneer ze uw tuin of veranda op de meest onwelkome manier betreden – ze kunnen plassen om hun territorium op uw terrein te markeren, of ze kunnen overal poepen.

Ze kunnen zelfs je planten in de tuin beschadigen. Het is dus niet meer dan normaal dat u de binnendringende katten uit de buurt van uw tuin en veranda wilt houden.

Terwijl je op zoek bent naar dingen die je kunnen helpen deze binnendringende katten weg te houden, ben je misschien suggesties tegengekomen die zeggen dat lavendel katten weghoudt. Dat is waar. Maar wist je dat lavendel ook giftig kan zijn voor katten?

En hoewel we de katten wanhopig weg willen houden, moeten we er ook voor zorgen dat het geen schade toebrengt aan de gezondheid van de katten.

Dus, wat is de juiste manier om katten lavendel te laten gebruiken en ervoor te zorgen dat hun gezondheid veilig en ongedeerd is?

Lees mee terwijl we in dit artikel navigeren naar de verschillende methoden om lavendel te gebruiken om katten op een effectieve en veilige manier weg te houden.

Houdt lavendel katten weg