Houden mottenballen katten weg?

Het is niet gemakkelijk om naburige katten altijd uit de buurt van uw tuin of tuin te houden. Zelfs als je het best mogelijke hek gebruikt, het grootste deel van de dag op je hoede blijft of de straten schoon houdt, kan een vreemde rebelse katachtige zijn weg naar je gebied vinden.

Soms kan het verleidelijk zijn om elk beschikbaar afschrikmiddel te gebruiken om de katten uit uw tuin af te weren, maar u moet zich bewust zijn van wat u als kattenafweermiddel gebruikt.

Vergeet niet dat het doel van een kattenafweermiddel moet zijn om de katten alleen uit de buurt van uw omgeving te houden, om ze op geen enkele manier te schaden.

Dit is de reden waarom wanneer u op zoek bent naar een ingrediënt voor een doe-het-zelf kattenafweermiddel, zorg er dan voor dat de stof geen schade toebrengt aan de gezondheid van de katten.

Met dit in gedachten zullen we navigeren hoe mottenballen katten kunnen afstoten, maar deze mogen nog steeds niet worden gebruikt als kattenwerende middelen vanwege hun hoge toxiciteit en gevaar voor de gezondheid van de katten.

Doe Mottenballen Houd Katten Weg