Houden gebruikte theezakjes katten weg?

Komen buurtkatten vaker naar je tuin en veranda?

Het kan vaak een oorzaak van grote ergernis zijn wanneer deze binnendringende buurtkatten hun weg vinden naar uw pand en uw planten ruïneren of uw gebied verpesten door overal te poepen of te urineren.

Het is niet meer dan normaal dat je een manier wilt vinden om deze binnendringende katachtigen weg te houden.

Houd er rekening mee dat deze zwerfkatten niet van plan zijn om je te irriteren – het zijn gewoon nieuwsgierige en territoriale wezens die hun instincten uit de wildernis volgen om de nabijgelegen gebieden te verkennen en hun territorium te markeren.

In dit proces kunnen ze plassen of sproeien in uw tuin of veranda. Soms kunnen ze uit pure nieuwsgierigheid zelfs per ongeluk een plant of twee ruïneren.

Wat de reden achter hun gedrag ook mag zijn, het is niet meer dan normaal dat je een manier wilt om katten af te schrikken.

Het goede nieuws is dat je je eigen doe-het-zelf kattenwerende middelen kunt maken met huishoudelijke artikelen die vaak beschikbaar zijn in je keukenkastjes en gemakkelijk toegankelijk en verkrijgbaar zijn in de meeste winkels.

Items zoals koffiedik, azijn, citrusvruchtenschillen en zelfs gebruikte theezakjes kunnen worden gebruikt om zwerfkatten weg te houden.

Doe gebruikte theezakjes houd katten weg