Een Perzische ragdoll mix is precies wat je nodig hebt!

In vergelijking met andere katten zijn Ragdolls prominent voor imploderen in de armen van elk individu dat ze vasthoudt, ongeacht of ze op hun rug worden ondersteund. Ze zijn vrolijk, gastvrij, volgen je door het hele huis en springen in je schoot of knuffelen in je bedtypes.

Het woord dat regelmatig wordt gebruikt om ze af te beelden is gemakkelijk in de omgang, maar dat betekent niet dat ze latent zijn. Ze spelen graag met speelgoed en gaan in gezinsoefeningen.

Met opbeurende feedback als aanbeveling en voedselbeloningen wanneer ze iets bereiken wat je leuk vindt, passen Ragdolls zich snel aan en zijn ze echt de schattigste wezens.

Met een kleine, lieve stem helpen ze je om de avondmaaltijd te onthouden of om te aaien, maar ze zijn niet onredelijk vocaal.

Ragdolls hebben aangename gewoonten en zijn niet moeilijk om mee te leven. Je zult een Ragdoll ontdekken op je bank of bed, maar over het algemeen heel weinig hoger dan dat. Ze blijven graag op een vergelijkbaar niveau met hun verwanten in plaats van het grootste punt in een kamer.

Een Perzische Ragdoll Mix is precies wat je nodig hebt